IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които и любовта не може да промени

28 ноември 2018 16 00

Не очаквайте и не се опитвайте да ги моделирате в отношенията ви

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Хората, родени под тези знаци, не са склонни да правят компромиси в отношенията. Трябва да знаете това, ако решите да свържете съдбата си с тях.

Когато сме влюбени, сме готови да променим навиците си или да се откажем от нещо.

Но представителите на тези четири зодии смятат, че дори в любовта не трябва да се променят. Техният девиз е „Приеми ме такъв, какъвто съм!“.

Телец

Този земен знак всъщност е един упорит бик. Те знаят точно какво искат от партньора си и от връзката като цяло. Обичат стабилността и искат веднъж като се създадат ясни правила в отношенията – да се спазват. Има и изключения от това правило. Ако Телецът се влюби в ранна възраст, той е способен на значителни промени в характера и навиците си. Ако обаче вече е формирал собствения си възглед за света и живота, той ще бъде непоклатим.

Но не се плашете от упоритата природа на Телеца, това си има своите предимства. Този знак е много романтичен. Вярва, че партньорите в една връзка се развиват заедно като двойка. Ако се влюбят във вас – ще ви бъдат верни до смъртта си. Вие ще бъдете за него най-красивия човек в света и ще ви залива с нежност дори като остареете.

Лъв

Този знак е истински пожар, за който любовта е издигната на пиедестал. Без нея е като живот без слънце. Лъвът винаги е заобиколен от внимание и е постоянно обект на флиртове.

„Ако ме обичат какъвто съм, защо да променя нещо?“ е неговото мото. Ако се влюбите в Лъв бъдете сигурни, че няма да иска да се променяте и ще очаква същото. Възприемете ли с разбиране неговите възгледи за света, той ще ви отговори по същия начин.

Като огнен знак с голяма душа, Лъвът е готов да прости много на любимия си. И в тази прошка няма да поиска да се откажете от нещо или да се промените, за да му угодите или „за да спасите връзката“. Той ще ви обича какъвто сте.

Скорпион

Скорпионите са чувствителни и в същото време непоколебими. Подобен спорен нюанс е важен за разбирането защо отказват да се променят в името на отношенията. За тях автентичността е най-важна. И приема за лицемерие и фалшив комплимент твърдение, че си се променил заради партньора. Те са верни на своите принципи и разбирания и очакват същото от любимия си. Те не искат някой да се променя, напротив – ще се стремят да разберат колкото е възможно повече за човека до себе си и ще търсят път към най-скритите мечти, навици и желания. Което несъмнено е много секси и привлекателно за обекта на любовта на Скорпиона.

Водолей

Водолеят е известен със своята уникалност, свобода на действие и мнение и стремеж към бъдещето. Изглежда, че такива хора просто трябва да бъдат отворени за промяна, нали? Но тези качества и очаквания не засягат сферата на отношенията. За Водолеите всички хора са равни, нещо като братя и сестри. Със същото възвишено мнение те атакуват и любовния фронт. За тях очакването, че партньорът ще се промени, или искания на партньора за промяна означава, че нещо не върви добре в отношенията. Те са категорични, че „любовта не изисква жертви“.

Ако се срещате с Водолей трябва да знаете, че за тях любовта не е състезание. Вие сте заедно и сте равни във всяко отношение. Умишленият опит да се промениш, за да спечелиш привързаността на някого, нарушава това чувство за равенство. Те предпочитат да бъдат сами, отколкото с някого, който се опитва да ги моделира и „подобри“.

Водолеите ценят своята връзка и я защитават. Те уважават и се възхищават на уникалността и личността на партньора си като никой друг.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )