IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сбогом, цигари! Здравей, стилен аксесоар!

28 ноември 2018 12 20

Новите IQOS 3 и Multi от първо лице

Сбогом, цигари! Здравей, стилен аксесоар!

Ще ви разкажа една много лична история и една голяма борба, която спечелих. Бях истински страстен пушач от тези, за които това не бе просто социална дейност, а истинско удоволствие.

Буквално започвах деня си така, а липсата на горящ тютюн за повече от час ме изнервяше.

Проблемът бе във вътрешната борба – знаех, че това е изключително вредно за моето здраве, но, Бога ми, никак не исках да се разделя с тях.

До един хубав момент, в който открих IQOS. Бях скептична дотолкова, доколкото това беше нещо съвсем ново за мен. Реших все пак да опитам и да дам шанс на новото устройство в живота ми за поне три дни.

Да ви кажа ли какво усетих? Усетих, че светът около мен има мирис и вкус. Нещо, което не бях усещала от момента, в който запалих първата си цигара.

Храната ми бе по-вкусна, а любимият парфюм като че бе преоткрит.

И така преминах на бездимното устройство, което като че се сля с ръката ми. Но нещо ми липсваше.

Обичам модата и не мога да живея без нея. За мен всеки един компонент е намерил своето място във визията ми по точно определена причина.

Нищо не е просто случайно озовало се там.

И за мое голямо щастие двете ми любови се срещнаха в перфектна симбиоза, наречена IQOS 3 и IQOS Multi.

Новото поколение се откроява със стилен и ергономичен дизайн – фаворити са ми златните, тъй като... ясно защо, всяка жена би го загледала.

И двете устройства са с изцяло нов дизайн, флуидна и идеално пасваща на ръката форма, разполагаща се точно по дланта.

Разбира се, голям бонус е фактът, че новите модели са разработени изцяло на база на взети бележки от забележки на потребители. Голям кеф. Първо самата мисъл, че когато нещо не ти хареса, компанията ще те чуе и ще поработи над това е доста ласкателна.

Втората е, че наистина са изчистени някои функционалности в новите устройства.

При IQOS 3 вече имаме страничен отвор на джобното зарядно, което при отваряне не позволява изпадането на холдера. Как? С магия – магнитно поле. Презареждането е по-бързо, животът на батерията е по-дълъг, а вибрация е добавена в момента, в който вече можем да започнем да използваме своето устройство – за да не следим и броим мигванията.

IQOS 3 multi е моята голяма любов, признавам. Издълженият дизайн напомня на стилна писалка, която се побира и в най-претенциозния ми клъч. Той е любовта на всяко мое излизане, защото позволява без прекъсване 10 последователни употреби, което значи, че всяка вечер с приятели или излизане на бар ще бъде точно такава, както аз искам. Общо 75 минути са на разположение без презареждане, а самият компактен дизайн позволява по-лесно използване в ежедневието.

И сега, най-любимият момент – моят IQOS 3 и IQOS 3 Multi като аксесоар. Вече споменах колко ми е важно аксесоарите да са точно на място. Двете устройства се предлагат в четири цвята: бял, син, графитен и златен, а допълнителната персонализация е с повече от 576 възможности за комбинации, аксесоари и всякакви лични глезотии, които превръщат устройствата не просто по-малко рискова алтернатива, но и в истински моден акцент.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари