#Standbybeckham или в превод от английски – заставам зад Бекъм. Множество родители качиха свои снимки в социалните мрежи с този хаштаг, за да покажат, че подкрепят Дейвид Бекъм.

Както вече писахме, преди три дни бившият футболист публикува фотос в Instagram, на който целува дъщеричката си Харпър. Въпросната целувка предизвика серия от гневни коментари в интернет.

След като много майки и бащи го порицаха, че не бива да се държи по този начин със 7-годишното си момиченце, към него се „изля“ вълна от съпричастност. Първо подкрепата си показаха доста бащи, сред които както известни личности, така и обикновени хора. После във Facebook, Twitter и Instagram започнаха да се появяват и фотоси на майки.

За да покажат, че Дейвид Бекъм не е направил нищо лошо, хората заснемат как целуват децата си по устните, като кадрите се увеличават стремглаво с всеки изминал ден. Атлетът Грег Ръдърфорд, който има две деца, бе един от първите. „Аз намирам, че целувката по устните не е странна и винаги когато момчетата ми позволят, го правя“, написа той.

„Аз винаги целувам децата си по устните... и това ще продължи докато те естествено покажат, че не желаят. Това се случи съвсем естествено с мен и родителите ми“, написа певицата Франки Брид, която също е част от списъка на звездите, застанали зад Бекъм. Тя сподели видео, в което многократно целува своето детенце по същия начин, по който го прави и съпругът на Виктория.

Източник: Instagram

„Троловете са си тролове. Сред тях може и да няма родители. Дейвид е страхотен баща, при това на четири деца. Той ги обича и няма лошо в това да им го показва. Колко деца страдат от това, че не познават бащите си или те не им обръщат достатъчно внимание?“, попита потребителка в Twitter.

След като видя реакциите под своята снимка, Дейвид Бекъм сам отговори, че целува по същия начин и четирите си деца. До момента съпругата му Виктория все още не е коментирала нищо за това дали одобрява начина, по който той показва обичта си към малката Харпър и братята ѝ.

Четете още:

Целувка между Дейвид Бекъм и дъщеря му разгневи интернет

Дейвид Бекъм призна: Бракът с Виктория е тежък!

Виктория и Дейвид Бекъм чакат петото си дете?

Чатбот „разведе“ Виктория Бекъм във Facebook