IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 1 декември

1 декември 2018 07 30

Какво ви вещаят звездите за днешния ден

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Днес не сте просто привлекателни, а сте си направо увлекателни. Всички ваши хрумвания, дори най-щурите, ще получат одобрение и подкрепа. Използвайте момента. Ако има някаква несвършена професионална задача, заемете лидерска позиция и оправете нещата докато е време.

Телец

Настроението ви е нестабилно и сте разсеяни. Не оставайте сами у дома. Организирайте си някакво развлечение с приятели или камерно само с любимия човек. Имате нужда да споделите с някого мислите, които ви вълнуват и най-доброто решение е да сте сред хора с вашите възгледи.

Близнаци

Енергетиката ви е стабилна, но сте раздразнителни. Постарайте се да не досаждате на членовете на семейството с капризите си. Ако няма с какво друго да си изразходвате силите, то отделете час-два за спорт.

Рак

Непрекъснато ще ви атакуват с разни молби и претенции, за които при това няма да можете да намерите светкавично решение. Усещането, че по някакъв начин сте уязвими ще се отрази зле на самочувствието ви. Намалете темпото и потърсете чужд опит, от който бихте могли да се възползвате.

Лъв

Работа, с която до момента сте се занимавали самостоятелно изведнъж ще се окаже в „задънена улица“. След неформален разговор с приятел на съвсем различна тема ще ви хрумне как да продължите. Преди да решите да инвестирате в тази дейност времето си помислете дали няма да се наложи да инвестирате и средства.

Дева

Първият ден от месеца ще е толкова спокоен, та ще ви се стори, че светът е обвит от тишина. Насладете ѝ се, ситуацията скоро ще се промени и динамиката отново ще ви завърти във вихъра си.

Везни

Първоначалната ви идея днес да не се занимавате със сериозни задачи, да се потопите в хобито или други предпочитани теми леко ще се измести. Причината ще е свързана с повредена техника или друг битов проблем. Не се захващайте, ако прецените, че не е по силите ви да се справите самостоятелно.

Скорпион

Може да усетите леко главоболие или отпадналост днес. Не прибягвайте до помощта на стандартните лекарства. Пробвайте методите на нетрадиционната медицина, колкото и да сте скептични към нея. Ефектът ще ви удиви и категорично ще промени мнението ви.

Стрелец

Настроението ви е прекрасно и впечатлението, което създавате у околните е за лекота и безгрижност. Всъщност, ще се наложи да преодолеете повече от едно затруднение, но ще се справите, благодарение на креативното си мислене и стабилно самочувствие.

Козирог

Мислите ви днес може да са леко хаотични. Не е характерно за вас, но понякога и това се случва. Правете нещата единично, последователно и без да се преуморявате. Може да не е от най-успешните ви дни, но няма да е и от най-лошите.

Водолей

Ще присъствате на публично мероприятие, където ще създадете нови контакти. Бъдете предпазливи към хората, които ви обсипват с комплименти. Целта им не е да ви станат близки приятели, а да се възползват от знанията и уменията ви.

Риби

Откажете се от заниманията, които са ви досадни, като стандартни битови задачи, свързани с дома, семейството, техниката. Отделете време за любимата си книга, музика, филм. След това ще се почувствате по-работоспособни и ще сте по-пълноценни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари