IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 декември

2 декември 2018 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Източник: Pixabay

Източник: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Предстоят интересни запознанства. Пригответе се да изпитате на гърба си твърдението: по дрехите посрещат, по ума изпращат. На моменти ситуацията ще е напрегната.

Телец

Бавното темпо, с което ще започне денят най-вероятно ще ви отегчи. Не се изнервяйте излишно и не очаквайте някой да се погрижи за доброто ви настроение. Измислете някакво развлечение, предложете го на близките и забележете какво ще стане. На тях може да им хрумне нещо по-добро, от което да се възползвате.

Близнаци

Ще изпитате неприятно усещане от това, че непрекъснато някой ви сравнява с друг. Преодолейте емоциите и помислете за причината. Може би имате шанс да подобрите самите себе си? Възползвайте се.

Рак

Възможностите за изглаждане на любовните недоразумения не са за пренебрегване. Разбира се, всеки има „своята истина“, но помислете доколко ще навредите на собственото си его, ако отстъпите на любимия човек и дали няма да се почувствате победители оставяйки споровете в историята.

Лъв

Ще присъствате на някакво публично мероприятие. Наблюдавайте обстановката. Не е желателно да привличате вниманието. Не се изкушавайте от мисълта, че ще имате възможност да изложите мнението пред много хора. Ще си навредите.

Дева

Контролирайте разходите. Въздържайте се от каквито и да било спонтанни покупки, особено под влияние на дистрибутори, рекламни акции и др. подобни. Съвсем скоро след покупката ще се почувствате измамени.

Везни

Овладейте се. Всяка проява на каприз ще е много вредна, но ще усетите това след време. Опитайте се да съпоставите любовта си към близките с недостатъците им. Със сигурност любовта ще надделее.

Скорпион

Не бързайте и не се изнервяйте за глупости. Превърнете претенциите на близките в игра и повишете настроението вместо да го понижите. Дистанцирайте се от предпразничната еуфория, днес е по-добре да сте далеч от хората.

Стрелец

Ще имате възможност да създадете нови контакти, но друг е въпросът дали трябва да се възползвате. Или пък дали трябва да се сближавате. Разчитайте на интуицията и на инстинкта си за самосъхранение.

Козирог

Лесно ще ви се получават нещата, стига да не се хвърлите в няколко инициативи едновременно. Преценете пазарните тенденции преди да уговаряте дългосрочни сделки. Мислете най-вече за себе си, ако ще продавате собствения си труд.

Водолей

Купища нерешени проблеми изведнъж ще ви връхлетят като грипна епидемия. Следвайте логиката на собствените си познания. Част от въпросите, с които ви ангажират вече са намерили решение, но никой не го забелязва. Усмивката е най-силният ви аргумент.

Риби

Идеите ви може да изглеждат страхотно, но реализацията им няма да съвпадне с представите ви. И то не защото не можете да се справите, а защото не преценявате зависимостта си от страничните фактори.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари