IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трудно ли е да имаш връзка с човек от същата зодия?

3 декември 2018 15 40

При някои тя не продължава дълго

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Връзките винаги са доста сложни, особено ако човек няма опит. Да разбереш какво се върти в главата на другия невинаги е толкова лесно, особено на първа среща. Но когато мине малко време и се опознаете, нещата започват да се изясняват.

Някои хора казват, че противоположностите се привличат. А какво става, ако проявите интерес към някого, с когото си приличате адски много? Когато пламне нещо между двама души, които са от една и съща зодия, става доста интересно. Хубавото е, че това, което ви дразни, не се харесва и от вашата половинка. В началото откривате, че имате един и същи подход в много ситуации и това ви харесва, но постепенно това предизвиква дрязги помежду ви.

Кой не би искал да има човек до себе си, който го разбира, но може би ще се чувства по-добре с някого, който не предвижда всеки негов ход. Според астрологията, има знаци, които си пасват повече в сравнение с други. Едни комбинации са доста успешни и от тях излизат здрави връзки, докато при други съвсем не е така.

Раците например се чувстват доста комфортно с повечето зодии от зодиака. Ако и двамата във връзката са с този знак, те са доста близки. Дават си достатъчно време, за да се опознаят и когато са напълно готови, разкриват душата си на другия. Същото се случва и при Телците. Но има едно но – при тях единият може да има малко по-консервативни разбирания и да му е доста по-трудно да види гледната точка на другия. Телците са доста принципни и обичат да контролират, но не и да бъдат контролирани.

Съвместното съжителство между две Деви също е възможно, ако и двамата приоритизират кое е най-важно за връзката. И стрелците се разбират и са щастливи, но ако се развиват постоянно и никога не се застояват на едно място.

Дотук с по-благоприятните знаци. Има други, които създават по-голяма драма, отколкото хармония, ако се обвържат. Например Лъвовете обичат да бъдат център на внимание. Тяхното самочувствие расте, когато непрекъснато получават комплименти. Затова, ако се влюбят в човек със същата зодия, то това ще бъде изключение. Те трудно биха комуникирали с човек, който е толкова себелюбив колкото тях. Лъвовете биха си пасвали повече с човек, който е с по-ниско самочувствие, по този начин няма да ги засенчва.

Овен с Овен е друга комбинация, която не е най-подходяща. Хората с този знак винаги са с рогата напред. Те не приемат чуждото мнение. Ако двама Овни се съберат на едно място, те трудно биха издържали да комуникират помежду си само за час, камо ли да имат връзка. В случай, че все пак успеят да изгладят споровете помежду си и да ценят мнението на другия, връзката им ще бъде доста страстна.

Един близнак никога няма да скучае с друг Близнак, но връзката им няма да продължи дълго време. Близнаци е въздушен знак, който понякога се рее в пространството и мечтае. Представителите на тази зодия се нуждаят от някого, който „да ги свали на земята“ и им донесе стабилност, а не от някого, който също като тях е забравил портмонето си в ресторанта поради своята разсеяност.

Водолеите обичат да общуват с хора от същата зодия. Разговорите им са доста вдъхновяващи, но връзката между тях би била по-скоро повърхностна. Водолеите не желаят да разкриват душата си на всеки. Те трудно се доверяват на хората и не биха желали да излизат с човек, който знае всяка тяхна стъпка.

Според астролозите, когато се влюбите в някого, е добре да претеглите неговите положителни и отрицателни качества, както и да проверите дали зодиите ви имат съвместимост.

Топ 3 на стереотипите, свързани с всяка от 12-те зодии

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Марти Парти ( преди 5 години )
Защо няма везни с везни, скорпион със скорпион и козирог с козирог? Аз примерно искам да прочета за скорпиона понеже това е моята зодия. Защо ги няма?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар