IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 4 декември

4 декември 2018 06 40

Какъв ще бъде денят?

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Правете нещата за да се получат, а не за да впечатлите някого. Ще въздействате върху събитията много по-ефективно, ако останете в сянка. Опитайте се да овладеете авантюристичните си стремежи.

Телец

Във ваша полза е да отстъпите инициативата на някой друг, а вие да сте в изпълнителска позиция. От една страна ще забележите пропуските, от друга ще си спестите допълнителни отговорности. Участието ви в общата работа обаче ще бъде високо оценено.

Близнаци

Настройте се психически, че днешната ви работа в по-голямата си част ще е досадна, но за сметка на това пък ще е полезна. Ще имате възможност да прегледате някои стари неща, да подобрите отношенията с колегите. Не е толкова важно да сте оригинални, колкото да сте дисциплинирани, изпълнителни и добре организирани.

Рак

Физическите и интелектуалните ви възможности са еднакво силни днес. Помислете какво ви е затруднявало напоследък и се заемете целенасочено. Фактът, че се справяте ще се отрази положително на настроението ви.

Лъв

Ще се наложи да движите успоредно професионалните и личните или семейни ангажименти. На моменти ще присъствате лично, на моменти ще управлявате процеса дистанционно. Всичко с което се захващате ще е важно, но не и спешно, така че няма да е нужно да бързате.

Дева

Прословутите ви наблюдателност, аналитичност и предприемчивост ще са в основата на всички днешни успехи. С конкретните си задачи ще се справите буквално „между другото“, след което ще помагате навсякъде, където е необходимо. Бъдете сигурни, че рано или късно ще ви се отплатят за стореното добро.

Везни

Вниманието ви основно ще е заето с уточняване детайлите по текущи сделки. Ако не се чувствате достатъчно уверени в себе си, то консултирайте се с по-опитни от вас. Потърсете подобни практики и се възползвайте от резултатите им.

Скорпион

Може да се наложи да промените първоначалните си планове и да ориентирате усилията си към дейности, с които не сте предполагали, че ще се занимавате. Направете го без отлагане. Възползвайте се от момента, в който една или друга тема е актуална. След време ще е трудно да променяте условията.

Стрелец

Не е желателно днес да се включвате в публични дискусии и да давате изявления. Колкото по-незабележимо си вършите работата, толкова по-добри приходи ще получите. Оповестявайки мнението си ще подскажете идеи на конкуренцията.

Козирог

Ще ви споделят тайна, която може леко да ви озадачи. Не приемайте чутото на доверие, потърсете допълнителна информация по темата. Запазете дискретност, ще повишите собствения си рейтинг.

Водолей

Наблюдавайте поведението на по-възрастни от вас колеги или на шефа. Опитайте се да анализирате нюансите в изказванията, дори в тона с който се говори. Ще се сетите, че замислят някаква промяна, от която се опитват да ви изолират. Не бързайте да реагирате, по-важно е да си изработите правилна тактика.

Риби

С малко повече гъвкавост, предприемчивост и с помощта на прословутата си интуиция днес ще можете да напреднете точно в областите, които доскоро са ви затруднявали. Ще наваксате пропуснатото и ще поставите начало на нови занимания, които може да донесат добри печалби в по-далечна перспектива.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари