IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Японски хороскоп: Кой знак сте според рождената дата? (1 част)

8 декември 2018 15 15

Водените от Слънцето са идеалисти

Източник: Istockphoto

Източник: Istockphoto

В края на годината всеки си прави равносметки. Едни си взимат поука от грешките, други се радват на успехите си, трети четат какво ги очаква през следващите месеци и се молят те да са по-хубави от изминалите.

Според китайския хороскоп, 2019-а е Годината на Земната свиня. Освен него, съществуват още много други. Да вземем например японския, чрез който може да научите много неща за характера на човек. Вместо на 12, той се дели на 11 знака.

Вижте кой знак сте според него:

Костенурка (19 януари – 14 февруари)

Хората родени през този времеви период са трудолюбиви. Те започват всяко едно начинание с голяма отдаденост. Благодарение на огромното си търпение, разумно мислене и практичност, те с лекота постигат целите си. Въпреки че са успешни, не обичат да бъдат на ръководни позиции, а по-скоро стават за подчинени. Държат на доверието.

Черешов цвят (15 февруари – 20 март)

Те са над нещата. Гледат положително на живота. Обичат да помагат на хората, ако им поискат някаква услуга или съвет. Когато става въпрос за техните проблеми, действат предимно импулсивно. Лоша черта на родените под този знак е, че са мнителни дори към хората от семейството им. Това ги поставя в конфликтни ситуации.

Слънце (21 март – 28 април)

Големи идеалисти, които държат на честността. Държат на близките и приятелите, отговорни са и към работата си. Имат доста добре развито чувство за справедливост, не одобряват говоренето зад гърба и интригите в личния живот и офиса.

Египетски хороскоп: Кой бог отговаря на рождената ви дата (1 част)

Бамбук (29 април – 4 юни)

Хората, чийто живот се ръководи от този знак, са по-тежки характери. Те лесно се адаптират към промените, защото са екстроверти. Обичат да бъдат сред хора, да имат динамичен живот, изпълнен с хубави преживявания. Имат самочувствие и затова не им пречи да са център на внимание.

Оризище (5 юни – 6 юли)

Японците смятат, че хората, родени в този времеви период са големи късметлии. Дори и да започнат нещо по-трудно, те са „обречени“ да го завършат успешно. Причината е, че са отдадени на онова, което правят и не се оплакват. Това ги прави идеалните колеги, които се справят с различни предизвикателства. Не обичат хора, които проявяват слабост и искат да ги съжаляват.

Останалите знаци според японския хороскоп очаквайте в сряда.

Четете още:

Какъв е вашият характер според циганския хороскоп?

Таро прогноза за декември за всички зодии

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
( преди 5 години )
Не се притеснявайте за статията в сряда, вече прочетохме продължението при конкурентите ви. Като се правите на интересни... :)))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар