IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Японски хороскоп: Кой знак сте според рождената дата? (2 част)

9 декември 2018 15 15

Лотосите са доста чувствителни

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

В края на годината всеки си прави равносметки. Едни си взимат поука от грешките, други се радват на успехите си, трети четат какво ги очаква през следващите месеци и се молят те да са по-хубави от изминалите.

Според китайския хороскоп, 2019-а е Годината на Земната свиня. Освен него, съществуват още много други. Да вземем например японския, чрез който може да научите много неща за характера на човек. Вместо на 12, той се дели на 11 знака.

След като ви представихме първите пет знака от японския хороскоп, ето и останалите.

Лотос (7 юли – 1 август)

Родените под знака на нежното цвете са доста чувствителни. Те вечно се лутат между импулсивното и рационалното. При тях разумът и емоциите винаги се противопоставят. Докато се усмихват и говорят положително за живота, в друг момент може да ги видите да се оплакват. Въпреки това тези хора умеят да се наслаждават на живота.

Мост (2 август – 27 август)

Те са доста емпатични. Винаги са готови да помогнат на хора в нужда, дори понякога поставят благополучието на другите преди своето. Умеят да общуват с непознати и да изслушват техните проблеми. Имат афинитет към изкуството, затова и вкусът им е изтънчен.

Градина (28 август – 10 октомври)

Подразбира се, че те обичат растенията и домашния уют. Предпочитат да прекарват свободното си време вкъщи, отколкото навън. Характерно за родените през този период е, че са тактични. Те не обичат да се натрапват на хората със своите проблеми.

Император (11 октомври – 15 ноември)

Хора с приключенски дух, които не могат да бъдат поставени в конкретни граници. Те са целеустремени и благодарение на войнствения си дух печелят повечето битки в живота. За това им помага и техният егоизъм.

Императрица (16 ноември – 26 декември)

Представителите на този знак имат много силна воля и не се притесняват от предизвикателствата на живота. Те обичат да подхранват самочувствието им с малки подаръчета и похвали. Понякога са доста горделиви, което е по-скоро в техен минус, отколкото в плюс.

Луна (27 декември – 18 януари)

Романтици по душа, те са над нещата. Реят се на крилете на любовта и не влизат в конфронтации. Доста тихи и скромни са. Силната им емоционалност ги прави доста уязвими когато са сами. Трудно преживяват раздялата и се нуждаят от някого, който да ги прегърне и успокои.

Египетски хороскоп: Кой бог отговаря на вашата зодия? (2 част)

Кое е вашето дърво според келтската астрология (1 част)

Египетски хороскоп: Кой бог отговаря на вашата зодия? (1 част)

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари