IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да приготвим: Терин с мляно месо, кейл и манголд

31 декември 2018 06 00

Интересна и много съвременна рецепта

Снимка: wellcometomykitchen

Снимка: wellcometomykitchen

Необходими продукти:

За 4 порции

600 г мляно месо(телешко или свинско)

100 г кашкавал

1 връзка пресен лук

2 стръка пресен чесън

1 връзка кейл

1 връзка манголд

300 мл млени домати

сол, червен пипер, черен пипер

пресен риган, магданоз и мащерка.

зехтин или свинска мас

Начин на приготвяне:

В дълбок тиган загряваме малко мазнина и запържваме лука и чесъна, добавяме мляното месо и пържим до златисто. Добавяме кейла и манголда и задушаваме още 2-3 минути, добавяме солта, червения и черен пипер и наливаме доматите. Оставяме на огъня още 3-4 минути.

Сваляме от котлона и добавяме пресните подправки, ако тиганът е с огнеупорна дръжка настъргваме кашкавала, ако не, прехвърляме в малка тавичка, добавяме кашкавала и запичаме в загрята фурна докато кашкавалът се разтопи и запече.

Източник: wellcometomykitchen

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

( преди 5 години )
Интересно след като леля Пръвка прочете тази статия и отиде на Женския пазар за продукти Какво ще каже на сергията (А и в който и да е магазин) ?? !! ??" Дайте ми : КЕЙЛ И МАНГОЛД ЗА ТЕРИН " ?????Вие наистина ли вярвате, някой ще разбере за какво става дума ? !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар