IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 5 декември

5 декември 2018 06 40

Какво ви очаква днес?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Целеустремени сте и ще покажете възможностите си във всичко, с което се захващате. Любимият човек ще ви изненада с приятен жест, но на вас първоначално може да не ви стане приятно и да се ядосате, че инициативата не е била ваша. Преодолейте егото и се зарадвайте.

Телец

Близките ще ви подкрепят за реализирането на рискова операция, но преди да вземете окончателно решение е желателно да премислите всички „за“ и „против“. Ще имате възможност да представите и някои професионални идеи, за които също ще намерите привърженици.

Близнаци

Отношенията и у дома, и на работното място ще са нестабилни. Ако успеете да не навредите поне на любовните отношения ще е голямо постижение. Не злоупотребявайте с търпението и привързаността на близките си.

Рак

Следвайте събитията. Не си правете предварителни планове. Просто реагирайте със своите действия на обективната обстановка такава, каквато е. Радвайте се, вместо да очаквате неща, които не сте постигнали със собствени сили.

Лъв

Раздразнителни сте и дори незначителни противоречия на работното място трайно ще ви развалят настроението. Опитайте се да разнообразите деня си дори с кратка разходка в парка, стига условията да позволяват. Вашите виждания може да се разминат с тези на семейството, не робувайте на предразсъдъци.

Дева

Вероятно ще получите изненадващи новини, свързани с роднина или близък член (приятел) на семейството. Желанията и възможностите ви ще се разминат. Не се захващайте за дейности, които не можете да реализирате в момента, защото след време ще се наложи отново да се върнете към тях.

Везни

Покана за парти от приятели ще ви въодушеви. Приемете безусловно, но не се увличайте от идеята да купувате купища подаръци. Доброто настроение зависи от духовността на компанията, а не от похарчените пари.

Скорпион

Интуицията и въображението са най-ценните ви помощници. Ще реализирате цели, за които не сте и предполагали, че ще се случат толкова бързо. Дори да се наложи да направите някакви допълнителни инвестиции, рано или късно ще ги възстановите и надградите.

Стрелец

Не започвайте точно днес неща, които обмисляте от доста дълго време. Намалете контактите и избягвайте местата, където има струпване на много хора. Може да станете жертва на измама или мошеничество.

Козирог

Ще се наложи да правите нещо, в което нямате опит или ще ви обвинят в грешки, които не са допуснати от вас. И в двата случая ще е потискащо. Не разчитайте на разбиране, опитайте да се справите сами. Въздържайте се от спорове, изходът ще е непредсказуем.

Водолей

Ситуацията ще е нееднозначна. Възможно е да получите привлекателна оферта, която да се окаже кьорфишек или промените, свързани с нея да са толкова сериозни, че отказът да е по-добра стратегия от съгласието. Съмненията ви са неоснователни.

Риби

По обективни причини ще се наложи да отмените някои срещи. Ще е неприятно, но във възможностите ви да представите нещата откъм най-добрата им страна. За сложни въпроси разчитайте на семейството.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари