Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Подхождайте практически към всички възможности да направите каквото и да било. Дори дейности, които принципно не сте набелязали за днес. Всеки пропуск сега ще ви създаде затруднения в бъдеще. По-добре е да действате малко по-интензивно, отколкото да разчитате на „следващ шанс“.

Телец

Заредете се с информация, ако имате намерение да пътувате по непознат маршрут или към непозната дестинация. Възможни са проблеми. Някой от близките ви ще попадне в доста неприятна ситуация. Споделете опита си, ще помогнете.

Близнаци

Подхождайте към събеседниците си индивидуално, като се съобразявате с предпочитанията им. Някои дейности ще са свързани с неясноти или няма да разполагате с достатъчно познания. Не се опитвайте да нарушавате правилата, ще ви разобличат.

Рак

Внимавайте къде стъпвате или ако работите с опасни инструменти, съществуват предпоставки за травма. Ще се наложи спешно да се заемете с проблем на близък и не е изключено да попаднете в конфликтна ситуация с непознат, от когото близкият ви зависи. Намесата ви ще е пълноценна, ако успеете да овладеете емоциите.

Лъв

Може да разберете смисъла на твърдението, че добрите намерения водят към ада. Не се захващайте с непознати дейности, само за да услужите. Въздържайте се от любовни авантюри или поне бъдете предпазливи, ако сте решили, че на всяка цена трябва да стигнете до интимност.

Дева

На преден план ще излязат въпроси, свързани с ръководни позиции или отстояване на територия. Преценете си силите и ако не сте достатъчно влиятелни, вероятно ще се наложи да отстъпите, макар и временно. Отношенията в семейството може да са леко обтегнати, не влизайте в преки конфликти.

Везни

Не е желателно да тръгвате на дълъг път и да се занимавате с трудоемки дейности. За спешните неща се захващайте, само ако сте уточнили всички подробности и сте сигурни, че не зависите от ничия воля.

Скорпион

Не пренебрегвайте детайлите, както знаете „дребните камъчета обръщат колата“. Не е желателно днес да се занимавате с валутни сделки. Не обсъждайте с никого плановете си, които са свързани с крупни покупки или друг вид финансови операции.

Стрелец

Лоша комбинация. Импулсивни сте днес и в същото време си изграждате твърде илюзорни представи, далеч сте от действителността. Възможността да допуснете грешка не е за пренебрегване, а на всичкото отгоре ще ви струва скъпо. Обмисляйте критично действията си.

Козирог

Опитайте се да не привличате вниманието. Изберете самостоятелни занимания, при които няма голяма вероятност да попаднете в конфликтна ситуация. Избягвайте местата, където има струпване на много хора и компании, където непознатите са повече от познатите ви.

Водолей

Идеите ви не са лоши, но не разполагате с всички условия за реализацията им и ако рискувате, ще понесете повече загуби, отколкото да получите ползи. Не е препоръчително да стартирате нов бизнес, нито да се занимавате с благотворителност. Въздържайте се от рискови инвестиции.

Риби

Ще преживеете някои дребни неприятности, но ако запазите самообладание и ги приемете с чувство за хумор ще сте в състояние да „превърнете дефектите в ефекти“. Не реагирайте на агресията с агресия и на провокацията с провокация. Не са изключени проблеми с техниката, които да ви забавят работата.