IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Как да отслабнете най-лесно

11 декември 2018 15 50

Коя е вашата най-добра стратегия за сваляне на тегло според астрологията

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Не е тайна, че отслабването е трудна мисия. Има различни стратегии за сваляне на излишните килограми, като едни са ефикасни за една група хора, някои са подходящи за други, а трети изобщо не вършат работа. Вашият зодиакален знак може да разкрие донякъде кой метод за отслабване би бил най-добър за вас, базирано на личните ви характеристики.

Ако да свалите излишните килограми е ваша цел отдавна, но все не може да ви се получи, ето какво може да опитате:

Овен

Вие сте конкурентен човек, който има нужда от предизвикателство. Започнете да практикувате спорт, в който можете да се състезавате – колоездене, спининг, маратон. Изберете си някоя диета, която включва максимално от храните, които обичате. Важното е да не се отказвате, дори и да не виждате бързи резултати. Научете се на търпение и се придържайте към въпросния план поне шест месеца.

Телец

Загубата на тегло с бавно, умерено темпо е най-подходяща за вас, защото това е най-качественото и най-здравословно отслабване. Заложете на всекидневните упражнения за гъвкавост, правете йога или пилатес. Започнете да се храните умерено и ще стигнете далеч. Залагайте на малките порции, а вечер хапвайте лека храна.

Близнаци

Намерете си приятел, с когото да ходите на фитнес. Планирайте посещенията си поне два пъти седмично и гледайте да подходите наистина отговорно. В останалите дни се опитвайте да ходите по-дълго време пеша. По отношение на храненето – заложете на разнообразното, но леко меню – не сте тип човек, който ще може да яде всяка вечер зеленчуци на пара.

Рак

Вашият знак е воден, така че би трябвало да обичате плуването. Вземете си карта за най-близкия басейн и си намерете личен треньор, който да ви изготви план как и по колко време да плувате и да ви мотивира допълнително. По отношение на диетата – просто си забранете да консумирате всички калорични храни и полуфабрикати.

Лъв

Вие сте родени под огнен знак и няма начин да не обичате танците. Намерете си някакъв клас по латино танци или пробвайте зумба, канго джъмпс или друга групова тренировка, която е на фона на енергична музика. Всичко, което ви позволява да бъдете на сцена и да изразявате себе си е отлично за вас. По отношение на храната – експериментирайте с нови ястия, стига да са здравословни. Пробвайте средиземноморската диета.

Дева

Вие обичате рутината и трябва да намерите любимия си спорт, който хем да ви доставя удоволствие, хем да ви разтоварва психически – джогинг, фитнес, таебо. Ако спортът ви допада, вие лесно ще се придържате към редовните тренировки. По отношение на диетата, просто бройте калориите, които приемате. Вие сте педант и това проследяване ще ви хареса.

Везни

Вие обичате да бъдете сред хора, така че си намерете спорт с надежден партньор – скуош, тенис, бокс. Ако вкарате известна суета във вашите тренировки, тогава е още по-вероятно да продължите да се придържате към тях. Колкото до храненето – ще се справите най-добре с диета, която хем не ви държи гладни, хем предлага разнообразие.

Скорпион

Вие също сте конкурентна личност и за вас също като за Овните е подходящ спорт със състезателен елемент. Само тогава ще усетите истинско чувство на удовлетворение. Най-добрият подход за отслабване за вашата личност е да използвате ума си в планиране на дългосрочен режим на хранене, на който да се отдадете напълно.

Стрелец

Вие сте човек на отборните спортове, така че си потърсете компания за баскетбол, волейбол, футбол и т. н. Ако нямате опции в тази насока помислете за скално катерене и трекинг – все пак сте турист по душа. За храненето си, отделете време да разучите всички модерни диети, преди да се спрете на една. Ако разполагате с достатъчно информация, вие ще сте по-мотивирани.

Козирог

Насочете се към най-близката фитнес зала и говорете с треньор, който да ви изготви програма, която да ви гарантира освен релефни мускули и по-фина талия. Вероятно сте зает човек, но и работата върху тялото ви, също ще ви донесе удовлетворение като видите резултатите. Намерете си здравословен хранителен план, който да е лесен и да не ви натоварва психически.

Водолей

Заложете на най-лъскавия и нов фитнес център в квартала си. Вие обичате модерните, съвременни неща, дори и да не са съвсем по бюджета ви. По отношение на хранителния си режим, направете малко проучване за най-добрите и актуални диети в момента. Вникнете във всяка от тях и си изберете онази, която ви се струва най-смислена.

Риби

Мотивацията е голям проблем за вас. Вие се нуждаете от външен натиск, за да започнете нещо ново, особено пък влизане във форма. Намерете човек, който да ви тласка или към близкия басейн, или към близката зала за йога. По-вероятно е да спортувате редовно, ако някой идва с вас. По отношение на храната – махнете от менюто си захарта, солта и бялото брашно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари