IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 декември

7 декември 2018 06 40

Какво ви чака днес?

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

За някои занимания може да стигнете до „задънена улица“. Не търсете виновни, просто намалете темпото и амбициите. Периодът не е подходящ за реализация на сложни задачи, така че занимавайте се с рутинни и познати дейности.

Телец

Преценете си задачите, захванете се с една, но я довършете. Идеите ни са свързани с известни рискове и неизвестности. Възможно е да чуете критики от хората, които до момента ви подкрепят и да се наложи да направите „завой“ от първоначалните си намерения.

Близнаци

Взимайте решенията си самостоятелно. Не се възползвайте нито от чужд опит, нито от чужди съвети. Не го ли направите, има възможност да повторите стари грешки.

Рак

Бъдете изключително внимателни и прецизни, ако имате намерение да започвате някаква нова дейност. Преценявайте предимно финансовия резултат и отражението му не само спрямо вас, но и близките си.

Лъв

Подгответе се за противоречия. Може би ще попаднете в ситуация, в която някой ще се опитва да търси слабите ви места. Както знаете, който търси – намира, така че проявете предпазливост и си подгответе предварителна тактика.

Дева

Напредъкът ще е значим при уреждане на семейни въпроси, както и такива, свързани с имоти. Съчетавайте материалното с духовното и се придържайте към традициите при участие в организирани тържества. В личните отношения може да си позволите някои експерименти.

Везни

Контактите ще са интензивни и може да се наложи да осъществите кратко пътуване. Ще се натъкнете на затруднения, но пък и ще можете да удължите сроковете си. Желателно е да не насрочвате важни срещи.

Скорпион

Опитайте се днес да спазвате правилото на котарака: „с превит гръбнак и тиха стъпка“. Въздържайте се от емоционални изблици, колкото и да ви се иска да респектирате събеседниците си. Не е препоръчително да пристъпвате към радикални промени, свързани с ежедневието ви.

Стрелец

Някой ще се опита да навреди на имиджа ви. Ще получите повече правомощия, които ще бъдат оспорвани. Може би не вярвате в институциите, но днес ще получите помощ именно от тях.

Козирог

Не заставайте в лидерска позиция. Колкото по-малко привличате вниманието, толкова по-резултатна ще е работата ви. Може би ще се наложи да се заемете с дейности, които не ви харесват, но все пак бъдете готови за компромиси.

Водолей

Мислите ви са насочени към бъдещето, което ви изглежда прекалено светло. Помислете за настоящето, за старите грешки и за актуалните възможности. Следвайте мечтите си, но в реални измерения.

Риби

Ще разполагате с достатъчно време да обмислите дългосрочните си планове. Подхождайте прагматично, не е желателно да рискувате с каквото и да било. Не бързайте с крайните решения, ако се замислите ще установите, че нищо не е чак толкова спешно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари