IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодия Риби през 2019 г.

31 декември 2018 15 15

Вижте какво ви очаква през следващата година

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Жена Риби

Родените под този знак ще имат един отличителен стремеж през следващата година – да постигнат лично щастие. Най-доброто време за запознанства е есента. През останалите сезони евентуалните връзки ще бъдат изложени на големи предизвикателства с много кавги.

Бизнес дамите трябва да поемат повече рискове и да не пропускат важни бизнес предложения. Ако трябва да смените работата, по-добре е да го направите през зимата и пролетта. Материална стабилност се очаква към края на 2019 г. Възможно е отношенията с бизнес партньорите и колегите да се влошат.

В началото на годината са възможни болежки, като най-уязвима ще бъде нервната система. Обърнете внимание и на стомаха. Препоръчва се да водите активен начин на живот, да релаксирате, за да си осигурявате необходимата енергия.

Мъж Риби

През 2019 г. рискувате да бъдете въвлечен в любовна връзка, която няма да доведе само до разочарование. За тези, които търсят партньор се препоръчва внимателно да търсят и да избират. Семейните пък трябва да насочат усилията си и да прекарват времето с половинката си, изоставяйки романите настрани.

Увеличаването на неудовлетвореността от работата сигнализира за необходимостта от промяна не само на компанията, но и като обхват на дейностите. През годината ще имате възможности за кариерно развитие, като започнете собствен бизнес. Важно е да загърбите разточителността и да се инвестира разумно.

През 2019 г. трябва да сте активни, но в същото време да вземете предвид здравословното състояние. За да се получи хармонията – от средата на пролетта до средата на лятото леко вдигнете крака от „газта“.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари