IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какъв характер сте според начина на хранене (2 част)

16 декември 2018 15 15

Обичате ли да споделяте храната си?

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Знаете ли, че начинът, по който се храните, може да подскаже доста за вашия характер? Ако наблюдавате хората в трапезарията, в която обядвате, ще забележите не само, че някои не си мият ръцете. При по-обстойно съзерцаване на конкретен човек ще откриете няколко важни неща за него.

Tialoto.bg събра най-разпространените стилове на хранене, по които може да разберете повече за личността на някого. След като ви представихме първите пет, ето и останалите:

6. Ядене на нетрадиционна храна

Ако всеки път, когато отидете в ресторант, се опитвате да намерите най-странното, най-уникалното ястие, тогава попадате в тази категория. Хората, които обичат по-нетрадиционни ястия обикновено обичат да поемат рискове и не се страхуват, че ще се провалят. Те дори ще харесат най-налудничавите идеи на приятелите им и ще се втурнат, за да им помагат. Харесва им да поемат рискове и да бъдат извън зоната си на комфорт. Лошото е, че понякога искат околните да бъдат авантюристи и да поемат рискове като тях.

7. Ядене едно по едно

Ако им сервират пържола с гарнитура от пържени картофи и лютеница, те ще изядат първо месото, после картофките или лютеницата. Просто държат да ядат всяко нещо едно по едно, а не да ги смесват в устата си. Тези хора обичат да изпипват детайлите. Много внимателни са на работното място, което е предпоставка за успех. Въпреки това им се налага да се въоръжат с търпение за онези, които не са толкова стриктни към детайлите.

8. Дълго дъвчене на храна

Едно от най-досадните неща, които могат да ви се случат, когато седите на масата с някого, е той да говори и дъвче храната по сто пъти. Всъщност хората, които се хранят по този начин, са екстровертни личности. Те са приятелски настроени и не се интересуват от хорското мнение. Присъщо за тях е, че не се тревожат за глупости и понасят всяка трудност съвсем спокойно.

9. Внимателно подготвяне на храната

Хората, които отделят внимание на всяка хапка преди да я сложат в устата си, притежават силни организационни умения. Те сядат на масата и се хранят бавно. Режат месото на малки хапки, топват го в сос, ползват нож, за да поставят ориза върху вилицата ... въобще може да изнервят всеки, който седи до тях. Тези, които ядат по този начин, са големи мечтатели и кариеристи.

10. Ядене на храната на чужди хора

Понякога е много досадно когато питате някой дали иска порция пържени картофки. Той отказва, вие си взимате и накрая ви ги изяжда. Просто има хора, които се хранят по този начин. Те могат да имат пълна с вкуснотии чиния пред себе си, но да ги блазни да опитат от вашата манджа. Тези хора са склонни да си присвояват разни предмети. Иначе са много любезни с близките и приятелите си, но стане ли дума за храна, често си взимат от тази на другите, когато са гладни.

11. Хранене без споделяне с останалите

Хранейки се с други хора, ние често им предлагаме да опитат от нашите ястия. Понякога го правим просто от любезност или заради притеснението, че ще ни помислят за егоисти. Хората, които не споделят храната си с останалите, са независими личности и големи идеалисти.

Чупливи нокти, пъпки... Кои са признаците на глутенова непоносимост?

5 задължителни храни в кухнята за секси и здраво тяло

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
poznavala sum hora koito burkat v 4ujdata porcia , poznavala sum i hora koito se gleziat s vsiaka hapka i namestvat vsi4ko predi da slojat v ustata si . nito s ednite , nito s drugite poddurjam kontakti . az hapvam za da sum zdrava i posle gledam da svur6a rabota koiato sum planirala. ne moga dulgo da visia na 4iniata.govoria bez tulkuvania, ako tulkuvame e suvsem druga rabota.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар