IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодия Водолей през 2019 г.

30 декември 2018 15 15

Вижте какво ви очаква през следващата година

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Жена Водолей

Съветът към семейните дами е да избягват рутината, да експериментират, да правят приятни изненади на любимия. Родените под този знак дами през следващата година ги очакват искрени и трайни отношения. Експлозия от страст се очаква в края на годината. През този период любовните приключения са гарантирани както на свободните, така и на омъжените жени.

Първата половина на годината ще доведе до проблеми с ръководството и колегите на работното място. Важно е да бъдете спокойни, да взимате трезви решения и да не се водите от емоциите. През есента ще се отворят привлекателни перспективи, възможно е да започнете нова работа.

Тъй като жената Водолей е емоционална, трябва да следи изкъсо здравето си, особено нервната система. Август и септември са чудесни за отдих. Ако имате проблеми с наднорменото тегло, трябва да започнете диета, в противен случай може да възникнат проблеми с храносмилателната система.

Мъж Водолей

Родените под знака на Водолей могат да разчитат на благоволението на нежния пол. Астролозите обаче препоръчват семейните мъже да избягват романи извън дома и да се съсредоточат към изненади към половинката. Ергените пък ги очакват невероятни любовни приключения, гарнирани с много приятни емоции.

На работното място е важно да бъдете концентрирани, да реагирате бързо при непредвидени обстоятелства. През първата половина на годината трябва да издържите редица слаби ходове на ръководството. През есента и през зимата ще ви се отвори шанс да докажете професионализма си на нова работа. Все пак действайте разумно.

По отношение на здравето трябва да бъдете внимателни в началото на годината, когато често се преяжда. За да предотвратите храносмилателни проблеми, внимавайте колко калории на ден поемате и ако се появят симптоми, консултирайте се с лекар. Водолеите трябва да внимават и за кожни заболявания.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари