IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодия Телец през 2019 г.

21 декември 2018 15 50

Вижте какво ви очаква през следващата година

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Жена Телец

Всички дами, които са в процес на търсене на голямата любов – 2019-а е вашата година. Най-благоприятните периоди са март-април и октомври-ноември. Съветът към семейните е да не си помислят за изневяра – ще бъдете хванати на мига.

Най-добрият период за кариерно развитие е пролетта. Както знаем, Телецът е най-щастлив, когато работи в сферата на финансите. Ако трябва да смените работата, по-добре е да го направите в края на 2019 г. В същото време късметът ще се усмихне на безработните, които търсят своето професионално място под слънцето.

По отношение на здравето трябва винаги да си напомняте, че вашият ритъм на живот често води до стрес и нервно напрежение. Препоръчително е да отделите време за почивка, да имате пълноценен сън и да имате в менюто си добра храна. През есента могат да се обади ревматизъм и да се появят болки в гърба.

Мъж Телец

Родените под този знак ще имат много хубави мигове на любовния фронт през 2019 г. Има всички шансове да смените своя статут – да се ожените или пък да станете баща. Семейните мъже пък ще имат приятни занимания свързани с дома.

По отношение на работата астролозите съветват да не сменяте сегашното си място. Ще имате шанс за старт на собствен бизнес, но прогнозите не са добри. По-скоро очаквайте кариерно изкачване през пролетта. Ако все пак искате да смените работното място – направете го в края на годината.

Телецът обича вкусната и питателна храна, но именно с нея са свързани възможните рискове за здравето. Преяждането с мазни храни може да доведе до неразположение, а ако не вземете мерки да се стигне и до усложнение. Важно е да отделите време за спорт. Есенно-зимният период е рисков за травми.

Зодия Овен през 2019 г.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари