IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: най-важният урок, който да запомните от 2018 г.

26 декември 2018 13 00

Никога не е късно да направите промяна!

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Никой не може да види бъдещето, но има начин да направите разумни решения за своето. Замислете се какви уроци трябва да запомните от изминалата година, на база на своя опит през последните 12 месеца.

Вашият зодиакален знак оказва влияние върху личността ви, върху нещата, които харесвате и не харесвате, върху вида хора, към които сте привлечени, както и върху вашите силни и слаби страни. Когато мислите за слабостите си, е лесно да видите с какво бихте могли да се преборите в характера си в близко бъдеще.

Всички правим грешки и минаваме през трудни времена, но най-важното е да се поучаваме от препятствията по пътя си.

Овен

Отношенията с близките изискват старание.

Забързаните представители на зодия Овен често забравят да казват „обичам те“ на най-близките си хора. Нерядко хората около тях така и не осъзнават, че Овенът всъщност ги цени и държи много на тях. Взаимоотношенията на хората от този знак понякога изстиват и се провалят именно, защото те не влагат достатъчно старание в тях.

Телец

Разберете, че понякога хората имат нужда само от слушател, а не от съветник.

Понякога близките ви хора избягват да си споделят с вас, не защото не искат, а защото нямат желание да бъдат поучавани и/или критикувани за грешките си. Може би те просто се нуждаят от съчувствие и разбиране. От човек, който да ги изслуша, да се трогне и да си поплаче с тях. Не всички проблеми имат решение.

Близнаци

Обичайте се повече.

Време е да изберете себе си за център на своята Вселена. Всички, които ви познават, знаят че сте твърде жертвоготовни към близките и приятелите си и често забравяте да мислите за собственото си благополучие. Нека 2019-а бъде годината, в която най-накрая ще се съсредоточите върху всичко, което ще направи живота ви по-добър и щастлив.

Рак

Осъществете най-накрая пътуването, за което мечтаете.

Ако от години си мечтаете да заминете някъде и непрекъснато проверявате цените на полетите и на хотелите на това място, ако планирате в главата си какво бихте направили, след като стигнете там, но по някаква причина така и не резервирате полета, то 2019-а е годината! Стига сте си намирали извинение защо не можете да заминете точно сега. Просто го направете!

Лъв

Зарежете нещото, което ви прави нещастни.

Време е да напуснете човека, който ви прави нещастни, градът, който ви потиска, работата, която мразите. Светът е много по-голям от този град, от тази работа или от тази несполучлива любов. Там някъде ви чака човек, който ще ви цени много повече, някъде има много по-подходяща длъжност за вас, а домът ви ще е там, където ще се почувствате щастливи.

Дева

Заглушете отрицателния глас в главата си.

Имате склонност да сте твърде негативни и критични към себе си, а и като настройка в живота и това пречи на щастието ви. Възможно е именно отрицателната ви нагласа към нещата да е причината за много от вашите проблеми. Променете това, като започнете да вярвате повече в себе си и в собствените си сили. Запомнете – чашата винаги е наполовина пълна!

Везни

Заличете омразата в сърцето си.

Сигурно сте били ядосани и разочаровани за много неща през годината. Каквито и проблеми да сте имали – освободете се от този гняв и не го трупайте повече в душата си. За да продължите напред и да бъдете по-щастливи през 2019-а, трябва да сте в мир със себе си. Рестартирайте живота си и започнете начисто.

Скорпион

Намалете малко темпото и се наслаждавайте на живота си повече.

Скорпионите са склонни да се притесняват и да се тревожат за какво ли не. Вие сте твърде отговорни и приемате всичките си ангажименти присърце. Именно защото ви е грижа, затова и често живеете повече в миналото и се страхувате за бъдещето, вместо да живеете за момента, в настоящето. Това е най-трудният, но и най-важен урок, който трябва да усвоите.

Стрелец

Осъзнайте най-накрая, че сте уязвими.

Стрелците са склонни да се мислят за много силни, а някои се имат направо за недосегаеми. Но трябва да разберете и да приемете, че и във вашия живот ще има трудни моменти и че няма нищо лошо от време на време да покажете тъга или разочарование – човешко е. Не се страхувайте от нещата, които могат да ви наранят – едно от тях е истинската любов.

Козирог

Научете се да водите живот, който ви носи вълнение.

Вие сте човек, който се придържа към рутината, който обича да планира и който мрази всичко непредвидено, защото то го кара да губи почва под краката си. Време е да се научите да бъдете по-спонтанни и непредсказуеми, без значение на каква възраст сте или каква е професията ви. Ако го направите, животът ви ще стане много по-весел и вълнуващ.

Водолей

Рискувайте.

Ако има нещо, което желаете наистина много и за което не можете да спрете да мислите, излезте от зоната си на комфорт и направете опит да реализирате мечтата си. Рискувайте, а дори и да загубите, пак ще натрупате полезен опит и ще сте доволни от себе си, само защото сте опитали. В живота ще постигнете нещо голямо, само ако са големи и мечтите ви.

Риби

Не се примирявайте със средното ниво в нито една област от живота.

Разберете, че не трябва да правите това, което всички останали правят. Вие сте специални и ако животът ви не е това, което сте си представяли, че ще бъде – променете го. Искайте повече от себе си, правете добро, докоснете сърцата на близките си. Бъдете честни, чисти, работливи и грижовни. Ако близките ви загубят вяра във всичко, нека вие сте тяхната надежда.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
iskam si golemia liubim bliznak, sukrovi6teto , bez koeto ne moga
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар