IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 декември

17 декември 2018 06 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Овладейте емоциите. Поставяте си доста цели, но няма смисъл да си давате толкова зор. Творческият ви потенциал е достатъчен, поддържайте коректни отношения и ще получите подкрепа точно там, където най-малко очаквате.

Телец

И успехите, и неуспехите днес ще са еднакво полезни. И от едните, и от другите ще научите нещо ново, което ще можете да приложите в по-нататъшната си работа. Адаптирайте работата си към условията, в които се намирате, ако искате да сте ефективни.

Близнаци

Не е изключено да ви поканят да участвате в някакво социално събитие. Не отказвайте, независимо дали имате опит в конкретната област или не. Ще създадете интересни контакти и ще получите одобрение за действията си.

Рак

Преди обед може да се натъкнете на някакви непредвидени затруднения, които да развалят настроението ви. Не са изключени проблеми, свързани с автомобила ви или офис-техниката. Потърсете квалифицирана помощ. Ще си спестите и време, и нерви.

Лъв

Приятна новина преди празниците ще повиши настроението ви. Не е изключено да получите висока оценка за работата си, съпроводена с финансов бонус. Не забравяйте да поблагодарите на онези, които винаги са ви оказвали съдействие в трудните моменти.

Дева

Ако нещо ви затруднява в днешната ви работа запознайте се първо с онези практики, които са дали лош резултат. Така ще знаете какво трябва да избегнете. Опитайте се да координирате предпразничната подготовка с останалите членове от семейството, не се натоварвайте с всички отговорности.

Везни

Намалете и инициативата, и контактите. Не критикувайте околните и не ги принуждавайте да следват вашето темпо. Колкото по-малко привличате вниманието към себе си днес, толкова по-добре.

Скорпион

Ще се наложи леко да промените графика си, защото още сутринта ще излезе на преден план някаква спешна задача. Избягвайте резките действия и прибързани решения, за да не се връщате към една и съща първоначална точка няколко пъти. Не се захващайте с нищо друго, докато не отхвърлите проблема, който ви тревожи.

Стрелец

В благоприятна позиция сте, разпределението на времето ви днес зависи изцяло от вас. Ще получите комплименти, похвали, дребни подаръци. Ще можете да представите постиженията си пред непознати колеги или партньори.

Козирог

Не обсъждайте успехите и не споделяйте идеите си. Занимавайте се с рутинната си работа и следете информацията, която е свързана с нея. Вероятно ще откриете възможности за подобряване на резултатите преди да сте обявили задачите си за довършени.

Водолей

Импулсивни сте и силата ви е много повече в дейности, изискващи въображение, отколкото в занимания, изискващи сръчност. Отделете време за хобито и любимите си занимания, така ще можете да изразходите целенасочено творческия си порив.

Риби

Въздържайте се от случайни покупки. Не забравяйте, че желание и каприз не са едно и също и докато изпълнявайки първото бихте могли да докажете възможностите си, то следвайки второто най-вероятно ще предизвикате недоволство у близките си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари