IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тази Меган! Пак отдалечи Хари от кралското семейство

17 декември 2018 10 00

За пореден път съпругът й няма да се срещне с брат си Уилям

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Дали заради съпругата си Меган Маркъл или защото наистина отношенията му с принц Уилям са обтегнати, принц Хари реши да не се включи в традиционното мероприятие Boxing Day shoot. В този ден членовете на кралското семейство се отправят на лов в Сандрингам.

Хари поддържа традицията в продължение на 20 години, но тази той реши да не се присъедини към по-големия си брат и баща си, пише OK Magazine.

Причината за пореден път да наруши кралските традиции отново се явява неговата избраница – Меган Маркъл.

37-годишната херцогиня е известна защитничка на животните. Някогашната актриса неведнъж се е обявявала срещу идеята да се носи кожа, както и е категорично против развлеченията с животни, като лова.

Затова и Хари е предпочел да не разстройва съпругата си, особено докато чака тяхното първо дете и е решил да се откаже от семейната традиция.

Източници съобщават, че в кралското семейство вече се е появило недоволство за това как Меган влияе на Хари. Мнозина считат, че той все повече се отдалечава от семейството си и се променя, за да угоди на съпругата си.

Така Хари вече успял частично да се присъедини към вегетарианството и започнал да носи екологични марки дрехи.

Томас Маркъл за първата сватба на Меган: Тогава раздаваха марихуана

Критика към Меган – скарала принцовете Уилям и Хари?

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари