IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 декември

18 декември 2018 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Преди обед ще сте доста раздразнителни. Опитайте се да се занимавате самостоятелно с текущата си работа. През втората половина на деня или рано привечер ще получите нещо приятно, може да е и материална придобивка.

Телец

Адаптирайте се към обстановката и текущите събития. Ще се наложи да пренебрегнете някои свои интереси заради чужди, но няма да съжалявате. Преценявайте компромисите си от гледна точка на времето, с което разполагате и можете да отделите за някой друг.

Близнаци

Ще ви поканят на дискусия, свързана с интересен проект. Първоначално ще привлече вниманието ви, но не бързайте да се включвате, ако нямате ясна финансова рамка.

Рак

Обстановката около вас ще е спокойна и за някои дейности, за които нямате ясна концепция, може да експериментирате. Добра идея е да обсъдите предварително замислите си с по-опитни или по-възрастни колеги и да се възползвате от препоръките им доколкото е възможно.

Лъв

Основателно може да се каже, че днес ще „въртите колелото на късмета“. Ще попаднете на предмет или подарък, който отдавна искате да имате и ще го получите при много изгодни условия. Освен това приятел или колега, с когото преди време сте били в конфликт ще направи първата стъпка за подобряване на отношенията. Приемете го с разбиране.

Дева

Ще намерите решение на доста сложен казус. Ще получите и важна информация за проект, чието начало подготвяте. Проявете търпение към неуменията на околните, помогнете им да се справят.

Везни

Обстановката около вас на моменти ще е доста противоречива и ще ви е трудно да прецените кой от участниците е в правилна позиция. Доверете се на интуицията си и ако е възможно, изобщо не се намесвайте.

Скорпион

Спазвайте правилата и не си позволявайте да нарушавате рамките на добрия тон. Проявете последователност и дисциплина. Ще ви наблюдават и е важно какво впечатление ще направите.

Стрелец

Стар спор, по който преди време сте изразили позиция и тя е била отхвърлена ще намери решението си. Крайният резултат ще потвърди правотата ви. Опонентите ще покажат по всякакъв начин, че съжаляват за думите, изречени някога.

Козирог

Обичайният ритъм на работното място ще бъде нарушен по различни причини. Някой ще е болен, друг ще се занимава с несвойствена работа, трети ще е в лошо настроение. Измислете някаква лека закачка или друг начин да повишите тонуса. Постъпката ви ще получи подобаваща оценка.

Водолей

Рутинните ви занимания ще са по-малко от обикновено и няма да ви затруднят. Ако е възможно да използвате част от времето за повишаване на познанията си в избраната от вас област, то направете го, няма да съжалявате.

Риби

Съвсем ненадейно може да попаднете в някаква доста странна ситуация, да ви възложат задачи, които нямат нищо общо с обичайните ви отговорности. Импровизирайте, не търсете аргументи, с които да се оттеглите, а такива, с които да изискате съдействие и ресурси.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари