IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Как ще прекарате празниците? (2 част)

20 декември 2018 15 30

Рибите не искат да са в центъра на приготовленията

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Остават броени дни до коледно-новогодишните празници. Всяко семейство ги отбелязва по различен начин. За някои традициите са на първо място, докато за други те остават на заден план.

Според своя зодиакален знак, всеки има своите предпочитания за прекарването на времето през почивните дни. Много решават да посветят свободното си време на най-близките, които не са виждали отдавна или да се отдадат на релакс с приятели.

След като ви представихме как избират да прекарат празниците представителите на първите шест знака от зодиака, ето и останалите:

7. Везни

Те са доста социални личности. Обичат да организират различни тържества и томболи в офиса по празниците, като гарантират, че всеки ще се забавлява, защото са помислили за всеки вкус. Везните са доста проницателни и им трябва само няколкоминутен разговор, от който да разберат от какво се нуждае човекът насреща. Лоялни към близки и партньори, те ще направят всичко по силите си, за да ги зарадват по празниците.

8. Скорпион

Хората, родени под този знак, обичат не само Коледа, а и всички други поводи, на които могат да се видят с роднините и си поприказват на по чаша от любимото питие. Скорпионите са едни от най-страстните, ако не са в голяма компания, биха запалили камината и се отдали на романтика с половинката. Недостатъкът им е, че държат да става на тяхното и да празнуват без да се съобразяват с желанията на другите.

9. Стрелец

Едно от качествата на хората с този знак е, че са безгрижни, непредубедени и добродушни. Наближи ли декември, те се ентусиазират за перфектното изкарване на предстоящите празници. Стрелците са щедри и биха дали последните си спестявания, за да купят подаръци за своите роднини. Малко са вироглави и непохватни, което може да им попречи да приготвят перфектната вечеря за Коледа.

10. Козирог

Тъй като повечето хора, родени под този знак, са доста музикални, очаквано те се занимават с развлекателната програма по празниците. С удоволствие подбират музиката за новогодишния купон. Въпреки това, не биха се впуснали в безсмислени начинания като играта с Тайния Дядо Коледа, танц за награда или обикаляне на магазините с часове за купуването на подарък за някой колега. Козирозите са материалисти и не биха се охарчили за някого, който не го заслужава.

11. Водолей

Хората, ръководени от този въздушен знак, винаги се включват в някаква благотворителна кауза по Коледа. Те с удоволствие ще напазаруват за възрастни хора, ще посетят сиропиталище, старчески дом или приют за кучета. Просто Водолеите обичат да се грижат за другите по това време на годината и оставят своите нужди на заден план.

12. Риби

Родените под тази зодия се интересуват от своето благополучие тъй като са индивидуалисти. Не ги интересува дали другите искат да правят нещо друго. Ако има хубав коледен филм по телевизията и достатъчно от любимата им храна, те ще си останат на дивана вкъщи и няма да помръднат от него. Ако сами не поемат инициатива да направят коледни сладки или някое вкусно ястие за трапезата, не очаквайте да ви помогнат. Те предпочитат да не са в центъра на приготовленията и въобще на празненствата.

7 начина да прекарате празниците, ако сте сами

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари