IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 4 на семейно-ориентираните зодии

29 декември 2018 10 30

За тези знаци приятелите са винаги на второ място

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

В живота на много хора фразата „кръвта вода не става“ важи с пълна сила. Става въпрос за хората, които винаги и във всяка ситуация биха предпочели да бъдат със семейството си, пред това да бъдат със своите приятели, колеги и/или познати.

А ако човек е роден под някой от знаците Рак, Телец, Козирог и Овен – то можем да добавим към горната фраза и поговорката „приятелите идват и си отиват, а семейството е завинаги“.

Представителите на тези зодии винаги биха предпочели да прекарат най-ценните мигове от живота си с членовете на семейството си (а това включва и празниците), вместо да бъдат в компанията на приятелите си.

1. Овен

Овенът е невероятен приятел, но ако пред него стои дилемата с кого да прекара времето си – с приятелите или със семейството си, той винаги ще избере семейството. Хората с тази зодия обичат да усещат, че независимо какво се случва в живота им, роднините им винаги „ще им пазят гърба“. Овенът е човек, който вярва, че приятелите идват и си отиват, но семейството е завинаги. Представителите на този знак стават много яростни, ако някой каже и една лоша дума за член от семейството им.

2. Телец

Телецът също е знак, който винаги ще предпочете семейството си пред приятелите си. Телците са родени с идеята, че животът си струва да се живее, само когато човек е заобиколен от близки хора, които го обичат. Телецът знае, че винаги може да разчита на семейството си, без значение какво му предлага съдбата. Хората, родени под този знак, имат специално отношение към онези, които са тяхна плът и кръв. За тях корените и родствените връзки са от особено значение.

3. Рак

Неслучайно Ракът е знакът в зодиака, който винаги се свързва с дома и семейното огнище. Хората от този знак често превръщат роднините си в основен фокус на живота си и дори са склонни да загърбят приятелите си в името на близките си. Независимо от това какво му се случва в живота, Ракът винаги запазва тясна връзка със семейството си. Дори ако живее на другия край на земното кълбо, грижовният, семейно-ориентиран Рак остава силно свързан с корените и родината си.

4. Козирог

Ако попитате един Козирог семейството или приятелите му са на първо място в живота му, той веднага ще отсече „семейството“, без никакво колебание. Козирогът е знакът в зодиака, който най-силно вярва, че кръвта вода не става. Всъщност той е човек, на когото цялата рода разчита по един или друг начин (за съвет, помощ, подкрепа и т. н.). Семейството е толкова важно за Козирога, че той често подценява приятелствата си. Трудно ще срещнете Козирог, който да предпочита да прекарва празниците с приятелите си, а не с близките си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
i az , ne znaia kakvo sum kato zodia , i ne tulkuvam slujebno , no obojavam semeistvoto kato uiut
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар