IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 декември

21 декември 2018 06 35

Какво вещаят звездите за днешния ден

Хороскопът ви за 21 декември

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Контактите ще са интензивни, но леко изнервящи. Опитайте се да спазвате първоначалните си уговорки и да не изпадате в състояние на паника. Усвояването на нова информация и придвижването от едно място до друго ще отнема много време.

Телец

Не се занимавайте със сложни казуси и с уреждане на финансови въпроси. Без да сте си го поставяли за цел ще успеете да разрешите някакъв спор между колеги или съседи. Не критикувайте близките си за дреболии.

Близнаци

Напрегнати сте и избухливи. Преценявайте контактите си и ако сте в състояние да избегнете онези, които ви натоварват, то направете го. Не е желателно да подхващате стари теми с членовете на семейството, които сте сигурни, че ще нажежат обстановката.

Рак

В последния работен ден от седмицата се опитайте да запазите присъствие на духа каквото и да се случи. Ако имате намерение да пътувате, то организирайте мероприятието в детайли и се подгответе така, че ако се натъкнете на непредвидени затруднения, да сте с подходяща екипировка.

Лъв

Не се задълбочавайте в разногласията, които ненадейно може да избухнат между вас и хората от обичайното ви обкръжение. Не си заслужава да си разваляте настроението точно преди празниците. Реагирайте с усмивка, ще разполагате с достатъчно време да изясните детайлите по-късно.

Дева

Безпредметно е да привличате вниманието към себе си, така или иначе никой няма да се приближи до вас с безразличие. Ако все още нямате постоянна връзка вероятността да попаднете на подходящия партньор на съвсем необичайно място е много голяма.

Везни

Ако се налага да се занимавате с тежка физическа работа или непрекъснато да пътувате от едно място на друго бъдете предпазливи. Съществуват предпоставки както за травма, така и за атака от мошеници.

Скорпион

По-добре е вечерта да останете у дома, в камерна компания. Може би някой от близките ви ще повдигне неприятна тема, на която не ви се разговаря, но е по-добре да не я отлагате. Уточнете проблема преди празниците, за да ги посрещнете с усмивка.

Стрелец

Диалогични сте и чаровни. Ако има нещо сложно, което не зависи от вас, но с което от доста време се занимавате, то днес бихте могли да намерите правилното решение, благодарение на чужда намеса.

Козирог

Настроението около вас ще е положително, а разговорите – изпълнени с чувство за хумор. Слушайте внимателно какво говорят хората от компанията ви. Покрай шегите ще чуете и доста полезни истини.

Водолей

Подарете си този ден и се усамотете, ако има възможност. Осигурете си достатъчно сън, възстановете силите си. По време на празниците ще има доста емоции и трябва да сте готови.

Риби

Прекалено сте чувствителни и настроението ви е нестабилно. За предпочитане е да сте в компания на хора, които ви разбират без много обяснения и не търсят обяснения за поведението ви. Обсъждайте с тях намеренията си, защото оценката ви за действителността е леко илюзорна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари