IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 5 на най-тревожните знаци в зодиака

2 януари 2019 06 40

Представителите на тези зодии изпитват най-големи нива на безпокойство

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

В днешно време много хора са изложени на ежедневен стрес, но едни го понасят по-добре от други. Вярвате или не, някои индивиди са по-склонни да развият безпокойство и тревожност, като често това се дължи не толкова на начина им на живот, колкото на техния зодиакален знак. Просто някои знаци са по-неспокойни по природа и се страхуват и притесняват много по-лесно от други и то за много по-незначителни неща.

Например, въздушните знаци са по-неспокойни от земните. Огнените знаци пък се влияят от енергията на близките си хора и съответно на техните зодии. Водните знаци са може би най-тревожните, но пък са най-адаптивни към промените в житейски план.

Ето и кои са знаците в зодиака, които са най-склонни към тревожност:

Близнаци

Представителите на тази зодия се тревожат за щяло и нещяло. Те вечно имат нещо, за което се колебаят. Тази тяхна нерешителност и неспособността им да направят бърз избор е в основата на много разочароващи за тях самите, а и за близките им хора, ситуации. Този подсъзнателен страх на Близнаците, че ще вземат погрешно решение, ги прави да изглеждат много непостоянни, непоследователни и дори безотговорни.

Рак

Хората от зодия Рак осъзнават емоциите си и никога не биха могли да се преструват, че не чувстват нещо, което чувстват. Проблемът е, че когато става дума за негативно чувство на тъга или разочарование – техните усещания сякаш са по-силни от тези на представителите на други зодии. Ракът усеща нещата по-натрапчиво и затова и превъзмогва трудностите с много повече тревога и безпокойство. Освен това Ракът изпитва панически страх от неизвестното.

Везни

Везните също се притесняват за това дали решенията им са най-правилните и добрите във всяка една ситуация. Те непрекъснато си водят някакъв вътрешен монолог сами със себе си в желанието си да избегнат грешките на всяка цена. Везните се стремят към хармония в живота си, но достигането ѝ им носи тревожност. За тях често постигането на баланс между личния и професионалния живот се оказва истински изтощително.

Риби

Представителите на тази зодия също са много емоционални и често не знаят как да се справят със силните си емоции. Човекът Риби трудно вирее под натиск, особено ако е в негативна среда. Когато нещата не вървят по вода, Рибите обичат да влизат в ролята на жертвата. Те намират начин да съобщят на всички колко са нещастни и изтормозени. Рибите предпочитат да страдат, вместо да направят нещо, за да се справят със стреса.

Дева

Девата е склонна към голямо безпокойство, защото обмисля нещата твърде много. Хората от този знак са нервни и защото са много взискателни към себе си и се товарят с твърде много ангажименти и усещат, че няма да се справят с всичко. Девите са най-обезпокоени, когато се опитват да се съсредоточат върху нещо, а не могат, защото някой ги разсейва, както и когато страхът започне да се прокрадва и да обзема, иначе смелата им душа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари