IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 декември

26 декември 2018 08 00

Какво вещае денят за всяка зодия?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не си поставяйте конкретни цели и не очаквайте нищо от себе си и от околните. Импровизирайте, дайте си малко свобода, потопете се в любов и развлечения. Единственото, с което днес задължително трябва да се съобразявате е собственото ви здраве. Не се преуморявайте.

Телец

Нито ще е скучен, нито напрегнат днешният ви ден, но в късния следобед и привечер може да ви обхване отегчение и лека раздразнителност. Ще са свързани с поведението на близките ви или някой друг от присъстващите, който непрекъснато се опитва да привлича вниманието върху себе си. Избягвайте обсъждането на сериозни въпроси.

Близнаци

Няма да сте сами нито за минута. През целия ден ще сте обкръжени от хора, с които се разбирате и се чувствате добре. Едва привечер някакъв лек здравословен проблем може да напомни за себе си или да се наложи да се заемете със занимание, което ви отегчава, но за щастие, ще е за кратко.

Рак

Следвайте събитията и не се опитвайте да „откривате топлата вода“. Не се занимавайте с дългосрочни планове и сериозни теми. Разговор или среща със стар приятел ще ви зарадва и подтикне към някакво развлечение.

Лъв

В последния ден от коледните празници може да се почувствате леко отпаднали, особено ако предишните дни сте прекалили с храната и напитките. Преценете какво точно ви се иска: да останете у дома и да възстановявате силите си или да се забавлявате още малко. Не превишавайте бюджета, който сте си определили.

Дева

Ще ви хрумнат интересни идеи за оригинални забавления. Споделете ги с близките си, но ако не одобрят предложенията ви, не натрапвайте мнението си. Комбинацията от стабилна дисциплина и силен творчески потенциал е достатъчна предпоставка за добре изразходвано свободно време.

Везни

Коледното настроение продължава да витае във въздуха. Празничната тръпка поддържа чувството ви за хумор и умение да общувате. Използвайте част от времето през деня за разходка на открито, а вечерта е за предпочитане да сте в спокойна обстановка, за да подредите мислите и преживяванията в съзнанието си.

Скорпион

Действайте с умерено темпо и не си поставяйте твърде амбициозни цели. Заниманията ви ще са разнообразни, а контактите до голяма степен случайни. Не позволявайте да ви занимават с идеи, към които нямате отношение, а реализацията им е свързана със значителни разходи.

Стрелец

Ентусиазмът от празничната еуфория продължава да разпалва въображението ви. Началото на деня ще е сравнително спокойно, но с напредване на времето контактите ще се сгъстят и за да се отзовете на предложенията на приятели, вероятно леко ще промените предварителната си програма. Няма да съжалявате, защото преживяванията ще са вълнуващи.

Козирог

Ще имате възможност да разчупите динамичния стереотип и трябва непременно да се възползвате. Даже няма да е нужно да спазвате много стриктно правилата, с изключение на тези за движението по пътищата. Днес следвайте въображението, а не навиците си.

Водолей

Искате или не, днес ще сте в центъра на събитията. Привлекателни сте, а оригиналните ви идеи ще се радват на подкрепа. Вечерта е по-добре да сте в позната обстановка и на тишина, за да можете да „преглътнете“ преживените емоции.

Риби

Няма да усетите кога ще излети този ден. За вас ще е най-добре да се движите „по течението“ и без прекалена инициатива. Обръщайте внимание на детайлите, ще ви подскажат лесни отговори на въпросите, които от известно време си задавате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари