Предстоящата година обещава за голяма част от зодиите да имат късмет на фронта на любовта – ярки познанства и приятни взаимоотношения, прогнозира астрологът Вера Сторм пред Elle. Звездите съветват – бъдете по-смели и ще намерите щастие, но от другата страна е здравият разум – любов, любов, но не губете главата си.

Овен

През 2019 г. представителите на тази зодия ще бъдат неустоими. Тяхната харизма и чар ще бъдат достатъчни, за да спечелят повече от любовта. Звездите ще бъдат повече от благосклонни както за семейните, така и за тези без партньор. Овните, които все още търсят своята половинка, трябва да бъдат по-често там, където има много хора. Сред новите познати има повече шансове да се намери любовта. Тези, които имат партньор, съветът е да помислят дали да стигнат до олтара през тази година. По-добро време за това не може да се намери!

За какво да внимавате?

Въпреки розовата прогноза, не се отпускайте и внимавайте с импулсивността си. Вашият огнен характер и диви емоции могат да унищожат дори най-благоприятната астрологична прогноза. Не изпадайте в крайности и любовта ви ще бъде на ваша страна.

Телец

Спокойната романтика е мотото на любовната ви прогноза за 2019 година. Без авантюри и нови познати! Само изпитани във времето връзки ще донесат радост и удоволствие. И ако нямате, тогава е по-добре да се въздържате от търсенето на голямата любов. Тази година е време, в което да бъдете търпеливи и любовта ще ви намери. Семейните Телци и тези с дългогодишни партньори да внимават през втората половина на годината, опитайте се да избягвате кавги и скандали. В противен случай връзката ви ще бъде на кантар. Но все пак помнете – Жълтата земна свиня е на ваша страна, ще ви донесе късмет.

За какво да внимавате?

Тези от вас, които мислят да станат родители, не трябва да отлагат това решение! Децата, родени тази година, ще донесат много щастие и радост.

Близнаци

Звездите са предвидили различни ситуации за семейните и тези без партньор. Ако сте семеен човек, следващата година, уви, може да доведе до трудности във взаимоотношенията с половинката ви. И всичко това, защото ще бъдете напълно потопени в работа и няма да остане време за пълноценен личен живот.

За тези Близнаци, които все още не са обвързани, любовният хороскоп е малко по-добър. Забавни запознанства, краткотрайни връзки, романтични изживявания – всичко това е напълно възможно. Но за да имате сериозна връзка трябва сериозно да се потрудите. Във всеки случай, не се отчайвайте – любовта ще почука и на вашата врата!

За какво да внимавате?

Краткотрайните връзки и случайните познанства невинаги са безвредни. Бъдете нащрек и не губете главата си!

Рак

Доверете се на чувствата си и любовните взаимоотношения ще ви дадат много чудесни преживявания. Ще оценят вашата откритост и ще реагират по същия начин. Жълтата земна свиня ще бъде с вас на любовния фронт, защото и тя оценява топлината на семейното огнище. За онези от вас, които трябва да вземат решение за брак – вземете го и тръгнете към олтара! Съчетайте се и ще бъдете щастливи. Тези, които все още нямат партньор, но имат желание за връзка, звездите съветват – обърнете внимание на хората около вас, които познавате добре – там може да намерите сродна душа.

За какво да внимавате?

Колкото по-често говорите с любимия си човек за чувствата си, толкова по-добре. Вашето отношение ще бъде оценено!

Лъв

По принцип звездите благоприятстват Лъвовете през 2019 г. в много сфери на живота, включително и в любовта. Но все пак не трябва да се отпускате. За разлика от Раците, има смисъл да ограничавате емоциите си и да не проявявате пред всички своите чувства. И това се отнася не само за проявленията на любов и нежност, но и преди всичко за състояния като гняв и раздразнение. Половинката ви няма да оцени бурята от чувства, които наведнъж изливате. Опитайте се да избягвате кавги и да се поддавате на спорове. 2019-а е време за компромис.

За какво да внимавате?

Не се поддавайте на изкушение. Ако сте обвързани, внимавайте с държанието си, дори с невинни флиртове. Една шега може да доведе до сериозни последствия.

Дева

Нови познанства, които ще се превърнат в ярък роман, необичаен обрат във вече установена връзка – предстоящата година ще донесе подобни изненади на Девите. Любовният ви годишен хороскоп е един фойерверк. Но трябва да знаете – щастието не се спуска ей така върху вас. Необходимо е да се работи усилено, за да се случи нещо добро, да се поеме инициативата. Не е необходимо в същото време да се дават скъпи подаръци или да се организират страхотни празници. Внимание, добри думи и ежедневни грижи са достатъчни. Що се отнася до тези без партньор – шансът да открият голямата любов е много висок.

За какво да внимавате?

Трябва да внимавате с новите познати.

Везни

Нови романи, познанства, любовни афери и неочаквано обновяване на привидно избледнели чувства – това са Везните през 2019 г. Тези, които са сами, могат да се надяват на начало на нова връзка, а семейните – да укрепят брака си. Естествената дипломация на Везните и способността им да изглаждат ръбовете в общуването с хората ще им бъдат в помощ – новите познанства ще стават лесно, без много усилия. Щастието ви е във вашите ръце! Необходимо е само да се прояви повече инициатива, да не се страхувате да покажете чувствата си и любовта със сигурност ще дойде.

За какво да внимавате?

Не прекалявайте в преследването на нови усещания! Спокойствие, деликатност и интелигентност – това са вашите основни козове, които ще ви направят неустоими.

Скорпион

2019-а е времето, когато ще трябва да се потопите в работа. Може би затова звездите казват, че тази година, повече от всякога, за Скорпионите има голяма вероятност за служебни романси. Всъщност, къде другаде да се намери партньор в живота, ако почти не остава време за личен живот? Така че вижте колегите си, може би сред тях е този, за когото винаги сте мечтали. Семейните Скорпиони трябва да бъдат по-внимателни – служебна романтика, дори кратка, винаги е заплаха за семейното щастие. В края на краищата, ще трябва да прекарвате повече време на работа, отколкото у дома си, което означава, че ще давате по-малко внимание на близките у дома.

За какво да внимавате?

Не прекалявайте с ревността и не се дръжте с половинката си като със собственост!

Стрелец

Един от малкото знаци в зодиака, който едва ли ще се похвали с победи на любовния фронт през 2019 година. Предстоящата година е времето, в което да възпирате вашите желания. Осъществяването на нови познанства ще бъде проблематично и може да създаде разрив в съществуващите взаимоотношения. Но не трябва да бъдете разстроени – периодът на мир (така можете да опишете следващата година) със сигурност ще бъде заменен от разцвет на чувствата. Просто трябва да се научите да бъдете търпеливи.

За какво да внимавате?

Не позволявайте да ви превземат чувства като тъга и униние. Липсата на ярки събития на фронта на любовта невинаги означава нещо лошо.

Козирог

Звездите благоприятстват семейните Козирози през 2019 година. Вашите взаимоотношения ще се засилят, чувствата ще придобият нова сила и страст. Що се отнася до тези, които все още не са срещнали любовта, звездите дават предпазлива прогноза – това няма да е лесно. Но това не означава, че не трябва да се опитвате. Просто не разчитайте на бърз успех. Вниманието и благосклонността на човека, който ви харесва, трябва да бъде спечелено. Не е реалистично да очаквате любовта от пръв поглед да избухне в страст. Приятелският кръг – това е мястото, в което трябва да търсите любовта.

За какво да внимавате?

Имате толкова разумен и практичен светоглед, че сте в състояние да оцените трезво всички плюсове и минуси, включително и на любовния фронт. Просто не прекалявайте с рационализма си и ще бъдете щастливи!

Водолей

Звездите не обещават голям късмет в любовта на самотните Водолеи. Представителите на този знак няма да могат лесно да намерят нови приятели, дори да положат много усилия. Но за укрепване и може би дори подновяване на старите връзки е съвсем реално. Що се отнася до семейните Водолеи, Жълтата земна свиня е по-благосклонна за тях. За тези, които имат недоразумение в семейството – пукнатините в отношенията ще бъдат запълнени.

За какво да внимавате?

Не се притеснявайте прекалено много, ако нещо не ви хареса на любовния фронт. Това са временни затруднения. Това, което се нарича спокойствие преди бурята.

Риби

За Рибите 2019-а може да се опише като щастлива в любовта. Годината ще бъде атрактивна и за семейните, и за тези без партньор. По пътя към щастието представителите на този воден знак няма да имат никакви пречки – нито претоварване на работното място, нито здравни проблеми. Тези, които са без половинка, ги очаква интересен роман, а семейните ще укрепят своята връзка.

За какво да внимавате?

Не прекалявайте с жаждата си за живот и нови преживявания. Не притеснявайте партньора си с вашите емоции и чувства и всичко ще бъде наред с вас.