Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Съобразявайте се с формалностите, но не и с условностите. Вярвайте на приятелите, но не разчитайте само и единствено на тях. Бъдете активни без да сте индивидуалисти. Ще постигнете повече, отколкото очаквате.

Телец

Приемайте новото с усмивка, дори и да не го разбирате. Така ще си осигурите време за проучване, задаване на въпроси, намиране на отговори, при това независимо от външни влияния.

Близнаци

Да сте свободни е едно, а да сте разкрепостени – съвсем друго. Не е във ваша полза да създавате отрицателно мнение за себе си. Изкушението да възкресите стара връзка ще е силно, но дали си заслужава…

Рак

Ще се натъкнете на несъгласие с повече от едно от вашите твърдения от страна на близките ви. Всяко по-подробно разискване на въпроса ще е болезнено. Във ваша полза е да не провокирате конфликти.

Лъв

Публична изява ще отвори пред вас нови хоризонти. В същото време личните отношения ще са леко критични. Някой ще реши ситуацията вместо вас омагьосан от личното ви излъчване.

Дева

Увлечени в текущите занимания няма да забележите тревожни сигнали, свързани с членове на семейството или близки приятели. Не подминавайте с безразличие предложението им за диалог, те имат нужда от помощ.

Везни

Разпределете силите си в две направления: развлечения и творчески дейности. Колкото и да не ви се вярва, мисълта за развлечения ще активира творческия ви потенциал и ще се справите с актуалните си задачи много по-добре.

Скорпион

Подредете ангажиментите си така: първо семейните задачи, после здравето и едва накрая професионалните задължения. Вероятно ще усетите леко чувство за вина и несигурност, но още в средата на деня ще установите колко правилна е била преценката ви и ще сте доволни от себе си.

Стрелец

Най-общо днешния ви ден може да бъде наречен „праволинеен“. Каквото и да се случи ще е подвластно на анализ и ще сте в състояние да реализирате решенията си. Не надценявайте финансовите си възможности.

Козирог

Преценете обективно дали „важните“ неща са наистина толкова важни. И ако можете да ги отложите, направете го. Довършете текущите, за да знаете, че нищо не ви „виси като дамоклев меч“ и подредете всичко за по-натам.

Водолей

Като се изключи фактът, че сте изключително разсеяни и „над нещата“, но като се включи това, че ви идват наум бързи решения за всяка трудна ситуация, може да се каже, че ви предстои един успешен ден. Инициативата ви в професионален план ще бъде възнаградена, но що се отнася до личните отношения може и да ви „подрежат крилата“.

Риби

Участието ви в общата работа ще е много интересно. Всъщност, няма да се налага да се захванете с нещо сложно, а непрекъснато да напомняте на колегите от екипа си, че се налага да спазват правилата. При завършване на работата всички ще оценят високо настоятелността ви.