IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 7-13 януари

7 януари 2019 09 50

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага хороскоп за периода 7-13 януари, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се налага често да се съобразявате с външните обстоятелства и невинаги ще ви е приятно. Доста сте обидчиви, а природната ви страст към съревнованията постоянно ще ви подтиква непрекъснато да участвате в разни словесни двубои предимно с близките. Ще изпълните желанията си, ако овладеете емоциите. Ако сте достатъчно прагматични и умерено предпазливи ще успеете да извлечете финансова изгода дори от маловажни на пръв поглед делови предложения.

Телец

Ако нещо не ви харесва или не одобрявате нечия постъпка, кажете го откровено. През тази седмица ще имате възможност да разгърнете творческия си потенциал в много широк диапазон. Другите ви силни козове са опитът и прагматичната мисъл. Даже рисковите ви решения ще се окажат правилни. Ще получите интересни предложения, свързани с перспективните ви планове. Преценявайте ги изключително критично и с идеята да се справяте самостоятелно и независимо.

Близнаци

Има два начина да се справите с конкуренцията: да се сблъскате с нея фронтално или да я заобиколите. С присъщото ви умение да маневрирате ще предпочетете, а и ще приложите втория. Действайте бързо и излагайте мислите си ясно и разбрано, за да сте необорими. Ще получите критики, но ще получите и подкрепа. Ще получите приходите, които очаквате, ако сте достатъчно екипни.

Рак

Пред нелесни въпроси ще се изправите през тази седмица. Правилни ли са целите ви и ако не са, какво по-нататък? Част от идеите, които са ви изглеждали кристално ясни, ще се окажат всъщност доста трудни за изпълнение. Със семейните и битови въпроси ще се справите много по-лесно, отколкото с професионалните, където проблемите ще са свързани предимно с взаимоотношенията. Не са изключени непредвидени разходи.

Лъв

Началото на седмицата може да е доста критично и проблематично, но ситуацията постепенно ще се успокои. Трудностите ще идват от това, че ще се налага да балансирате между личните и професионални задължения. Ако сте планирали някакви кратки пътувания в работните дни и е възможно да ги отложите, то по-добре го направете. Не разчитайте на допълнителни приходи и не залагайте на помощ от новите си познати.

Дева

В трудни моменти разчитайте на приятелите и привържениците ви. Бъдете любезни, но не залагайте на случайни предложения за помощ. Умишлено или не ще ви подведат. Преодолявайки някакво затруднение ще възстановите прекъсната връзка и ще се почувствате много доволни. Не отказвайте на предложение на стар приятел да се видите и да сте заедно известно време. Ще научите окуражаващи новости. Прегледайте финансовите си документи, за да си изградите ясна представа за приходите и разходите си.

Везни

Проницателни сте, но и прекалено чувствителни. В състояние сте да прозрете всяка неистина и… да се разстроите трайно. Не приемайте нещата твърде лично, или когато усетите несигурност, споделете с най-близките си. Те ще ви „приземят“ и ще ви покажат събитията от друг ъгъл, с което най-вероятно и ще ви успокоят. Ще ви изплатят стари задължения, което хем ще ви удиви, хем ще ви зарадва. Що се отнася до текущите финансови въпроси, не се надявайте на повече от обикновеното.

Скорпион

Част от затрудненията ще са свързани с бюрокрацията и държавната администрация. С тях ще се справите благодарение на присъщата си артистичност, чувство за хумор и неустоим чар. За непознатите да, но не се опитвайте да прилагате тези „хватки“ и спрямо приятелите си. Ще ви „разкрият“ веднага и ще се разочароват. В голяма част от деловите въпроси напредъкът ще е минимален. Независимо от всичко финансовите постъпления ще са регулярни и стига да сте достатъчно пестеливи, няма да усетите липса от каквото и да било.

Стрелец

Малко трудно ще е преминаването от „празничен“ към „прозаичен“ период, но ще се наложи. Но когато пък „наберете скорост“ ще е трудно да ви спрат. Купища планове, идеи, оригинални хрумки ще нахлуват в съзнанието ви. Овладейте импулсивността си, ако искате да ги реализирате. Преценявайте изказванията си, нещо което казвате „уж на шега“ може много дълбоко да засегне някого. За уреждане на финансови въпроси разчитайте само на себе си.

Козирог

Не бързайте за нищо и заникъде. През тази седмица бъдете готови на всичко и най-вече бъдете готови да „поставите нещата по местата им“ при това без излишна паника. Запазете присъствие на духа, възможни са неприятни усещания, но няма да са фатални. Предстоят промени. Нямате представа дали ще са положителни или не и ще ви е трудно да поемете отговорност. Критерият ви за оценка трябва да е финансов.

Водолей

Нетърпеливи сте и се опитвате да изпреварите събитията. Това не е добра идея, овладейте се. Ако не установите контрол над емоциите ще загубите контрола над финансите. Що се отнася до личния живот основната грижа ще падне върху децата. Ще е свързано повече с настроението им, отколкото с физическото състояние, което означава, че нещата ще са доста трудни. Проучвайте основно всички предложения за инвестиции. Бъдете предпазливи и влагайте само средствата, върху които нямате тежести.

Риби

Прекалено сте мечтателни в същото време, в което на преден план ще излязат поредица чисто практически въпроси за решаване. Създайте си алгоритъм на работа, ако искате да се справите. Достатъчно е само да овладеете хаоса и да вкарате енергията си в правилната посока. След това „пъзелът“ ще се подреди от само себе си. Въздържайте се от каквито и да било финансови рискове. Ще се натъкнете на проблеми даже там, където сте абсолютно сигурни в себе си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари