Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Отношенията с приятелите може да са доста остри, за разлика от отношенията с колегите, които ще са абсолютно координирани. Ако имате възможност да отделите време за спортни занимания, то направете го. Следете новините, свързани с техническо, технологично и софтуерно обезпечение, ще са ви полезни.

Телец

Преценете сроковете за решаване на важни въпроси и ако е възможно, не се занимавайте сега с тях. Следете информацията, свързана не само с професионалните, но и с неформалните ви интереси. Ще ви хрумнат оригинални идеи.

Близнаци

Само слушайте, гледайте, наблюдавайте и си правете заключения. Днешният ден ще е много полезен за вас, ако се възползвате от чуждите грешки. Другото полезно направление е да приложите творческите си хрумвания в конкретната ситуация.

Рак

Ориентирайте вниманието си към всякакви видове обновявания. На информация, програмни продукти, делови контакти, изобщо на всичко, което към момента ви виси като „камък на шията“. Запознайте се с подробностите на управление на всичко ново и се заредете с търпение. Резултатът няма да е светкавичен.

Лъв

Този път се съобразявайте с интересите на колегите, партньорите, клиентите. Няма да съжалявате. Отношението ви не само ще бъде забелязано, а и последвано и не се учудвайте, ако донесе допълнителни приходи.

Дева

Подхождайте към непознатите ситуации нестандартно. Не е сигурно че това ще е най-доброто ви решение, но при всички случаи крайният резултат ще е по-различен от стандартния. Обсъждайте подробно въпросите, които ви вълнуват, но решенията взимайте детайлно.

Везни

Добри новини ще са повод за добро настроение. Ще намерите и загубена вещ или документ, което още повече ще ви зарадва. Дребните неразбирателства ще са свързани с много близък роднина.

Скорпион

Включете се в екипната работа. Почти непрекъснато ще се оказва, че който ръководи процеса, пропуска подробности. Удобен момент за вас да демонстрирате уменията си.

Стрелец

Мислете бързо. Не си губете времето да се обяснявате за чужди претенции, на които вече сте отговорили аргументирано. Ако пътувате проверете предварително сигурността на всички системи от автомобила си.

Козирог

Леко сте неспокойни и подходът ви към непознати ситуации ще е плах. Независимо от предположенията ви можете да експериментирате. Резултатите ще ви удовлетворят, ако сте си подготвили и реални условия за проверка на вариантите.

Водолей

Увлекателни сте, но и хаотични. Ще спечелите подкрепа, но е много вероятно да я „пропилеете“ заради липса на концепция. Ориентирайте търсенията си към творчески, а не към тривиални резултати.

Риби

Оптимистичното настроение ще ви помогне да приемете някои затруднения без да се замисляте за причините. Ако се окажете в непозната компания не запознавайте околните с принципите си, а ги слушайте. Ще е полезно.