Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Личните ви предпочитания ще се окажат по-важни от задължителните. Ще имате възможност за избор по отношение на днешните си ангажименти. Изчакайте с новите инициативи.

Телец

Ще възстановите връзка или ще изгладите конфликт със стари приятели. Ако в основата на разправията е имало финансови недоразумения неяснотите ще се изгладят изцяло.

Близнаци

Вдъхновението няма да ви изневери. Интуицията – също. Не се доверявайте обаче на хората от най-близкото си обкръжение. Тези, които ви критикуват най-безкомпромисно ще ви помогнат най-много.

Рак

Намалете инициативата. Не си зареждайте прекалено големи очаквания от действителността, такава каквато е. Подгответе се психически, че няма да получите очакваните резултати дори с извънредни усилия.

Лъв

Разчитайте на личните си качества, а не на чуждото внимание. Каквото и да ви обещават бъдете нащрек. Начинанията ви ще са сполучливи, ако мислите не за личния си успех, а за хората, които са засегнати от общата ви работа.

Дева

Един от дните, в които няма да е нужно да следвате точен график. Гъвкавата реакция ще е много по-подходяща. Възможни са неприятности, които ще са свързани с изключителното ви желание всичко да се случва по правилата, което невинаги ще е възможно.

Везни

Предишни отношения ще изпълнят настоящето ви. Някой от миналото ще се опита да възстанови позицията си в настоящето. Не изневерявайте на собствените си принципи.

Скорпион

Настроението ви е нестабилно и за кратки периоди от време ще преминава от едната крайност към другата. Вие прекрасно разбирате какво се случва около вас, но ще ви е трудно да предадете мислите си на околните. Не го и правете, нека се поучат от собствените си грешки.

Стрелец

Не налагайте своето. Бъдете съпричастни с околните. Няма да ви се налага да взимате окончателни решения за каквото и да било, няма и да можете да решавате проблемите самостоятелно. Овладейте се.

Козирог

С нищо важно не се захващайте днес. Ако успеете да се справите поне с набелязаните ежедневни занимания и дребните отклонения от тях значи сте късметлии. От вас зависи да си организирате някое забавление за вечерта.

Водолей

Помислете как се чувствате още като се събудите. И ако усетите, че не ви се прави нищо, просто не правете нищо. Не се подчинявайте на планове и правила. Приемете, че времето ви принадлежи и му се наслаждавайте.

Риби

Разминаванията с очакванията ви ще са случайни. Нищо стресиращо няма да се отрази на настроението ви, освен ако самостоятелно не решите да се самообвинявате за лошия край на предишни връзки. Бъдете предпазливи.