IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 11 януари

11 януари 2019 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Работоспособността ви е леко занижена. На моменти може да усещате, че сте разсеяни, че дългите разговори или необходимостта да се запознаете с обемна информация ви отегчава. Нищо тревожно, намелете темпото и редувайте интелектуална с физическа работа, ако е възможно.

Телец

Контактите с непознати ще са повече от обикновено. Подхождайте към тях прагматично и не бъдете прекалено доверчиви. Въздържайте се също така от прибързани мнения и от това да ги споделяте. Първото ви впечатление вероятно ще е погрешно.

Близнаци

Доста ваши инициативи ще „ударят на камък“ днес. Няма да е свързано лично с вас или околните, а с обстоятелствата като такива. Търсете „златната среда“, не започвайте нищо ново и не се старайте да довършите нищо текущо, ако виждате, че не се получава. Приемайте фактите с усмивка, за да не допуснете сериозна грешка и да излезете „без вина виновни“.

Рак

С реализацията на някои идеи ще се наложи да почакате. Не пришпорвайте събитията, за сложните казуси ще са ви нужни компромисни варианти. Вслушвайте се в интуицията си, ако ви подсказва, че ще попаднете в „задънена улица“.

Лъв

Независимо, че сте наясно какво точно искате и каква тактика да приложите няма да сте в състояние да предвидите част от междинните резултати. Неизвестността, колкото и да е минимална ще ви разтревожи. Ще има и изненади, свързани с личните ви отношения, но те ще са приятни.

Дева

Наблюдавайте внимателно какво се случва около вас и се опитайте да анализирате подробностите, дори да ви изглеждат незначителни. Свързвайки няколко елемента в едно цяло ще придобиете много по-ясна представа за ситуацията и своето място в нея. Не е изключено да си изградите ясна концепция за бъдеща промяна.

Везни

Успешно ще се справите с доста сложна задача. Съчетанието на професионален опит и творчески хрумвания ще ви отвори много врати. Не приемайте комплиментите буквално, не всички ще са искрени.

Скорпион

Настроението ви е стабилно. Рядко се случва, но днес почти нищо не би могло да ви извади от равновесие. Подходящ момент да се занимаете със задачи, които са ви неприятни. Този път ще се справите лесно.

Стрелец

Част от задачите, които ви възлагат изобщо няма да ви харесат, но реално погледнато нямате алтернатива. Прекалено сте чувствителни, на моменти дори избухливи. Намалете контактите, а ако не е възможно дистанцирайте се поне от хора, които определено ви лазят по нервите.

Козирог

Обстановката около вас ще е неспокойна, но вие този път сте склонни да проявите толерантност дори към най-големите „нарушители“ на правилата. Прекрасно е, че сте дружелюбни и отстъпчиви, но все пак не позволявайте да злоупотребяват с добрината ви.

Водолей

Вероятно ще имате нужда от допълнителни финанси поради належащ разход, който няма как да избегнете. Не прибягвайте до бързи кредити. Потърсете заем от приятели или използвайте част от запасите си. Не обсъждайте затрудненията с хората от обичайното си обкръжение.

Риби

Не се захващайте за нови нито за отговорни задачи. Занимавайте се днес с познати дейности, които дори да прекъснете ще възобновите без усилия. Леко сте разсеяни и настроението ви е нестабилно, но сте в състояние да предотвратите разни дребни неприятности.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари