IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рапърите от БНР изнасят благотворителен концерт в помощ на Сиси и семейството й

17 януари 2019 12 50

Всички приходи от билетите ще бъдат дарени на семейството на Сиси

Снимка: press

Снимка: press

БНР (Бандата на Ръба) продължава кампанията си от благотворителни концерти в помощ на различни каузи. Тази събота от 8 часа БНР ще изнесат благотворителен концерт в Бар Епицентър, Перник, в помощ на Сиси и нейното семейство. Сиси е малкото дете с голямо сърце, което рисува картини и ги продава на центъра в Перник, за да помогне на баща си, който е диагностициран с коварната болест на Ходжкин, или иначе казано – рак на гърлото. За да му помогне тя всеки ден след училище рисува страхотни картини и застава на центъра на Перник, за да ги продава с една-единствена цел – да спаси семейството си.

„Нейната история трогна много хора. Трогна и нас като изпълнители, защото това момиче, макар и много малко, е взело нещата в собствените си ръце и е решило да помогне на баща си. Сега сме наред и ние като изпълнители също да помогнем. Затова заповядайте на благотворителния концерт, който ще изнесем на 19 януари в събота в Бар Епицентър в Перник“, казаха от Бандата на Ръба.

Рапърите от БНР вече няколко пъти участват в благотворителни каузи, като намерението им е всеки месец да изнасят благотворителен концерт, с който да помагат на колкото се може повече хора. Целта им е около тях да въвлекат още повече музиканти и артисти, за да могат да помогнат на максимален брой нуждаещи се.

Събраната сума от входа на събитието ще бъде дарена на семейството. Заповядайте, за да помогнем!!!

А ако не можете да присъствате, а искате да помогнете, можете да дарите пари по следната сметка:
IBAN BG19BPBI79294052268501
Ивайло Стефанов Мутафов

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари