Колкото и да не го осъзнава или признава, всеки от нас е пристрастен към нещо. Едни не спират да пазаруват, защото шопингът им действа добре, други обичат да притежават луксозни неща, трети не могат без приятели, независимо колко токсични са понякога.

Някои предпочитания и зависимости са свързани със зодията. Ето и кои са слабостите на отделните знаци:

Овен – сладки приказки с приятели

Първият знак от зодиака е доста своенравен и приключенски настроен. Независимо че е труден характер, той обожава да споделя с приятели. За Овена е важно човекът до него не само да говори, а и да действа. Ако не стане на неговото, той няма да ви се оплаче, а ще намери начин да изпълни целта си.

Телец – влечение към луксозни предмети

Този знак винаги държи да бъде емоционално и финансово стабилен. За него луксозните стоки са нещо, което задължително трябва да има. Телците може да си правят сметката за някои битови разходи, но за бижута, дрехи и аксесоари биха дали всичко, което имат. Причината е, че винаги искат да имат най-доброто за себе си.

Близнаци – мания по пазаруване

Подобно на Телците, Близнаците обичат покупките. Те обожават да пазаруват, защото за тях шопингът е начин за разпускане и забавление. Може да нямат нужда от нищо, но ще отидат до мола, за да се разходят и ще се върнат с куп торби.

Рак – токсични приятелства

Хората, родени под този знак, са доста чувствителни и състрадателни. Затова винаги около тях има личности, които се нуждаят да ги изслушат. Тъй като не могат да откажат, раците често поддържат токсични приятелства. Дори и да се ядосват на тези, които ги използват, те не се разделят с тях.

Лъв – правене на снимки

Лъвовете са с голямо самочувствие. Те винаги ходят с високо вдигната глава, понякога дори са арогантни. Могат да си правят снимки всеки ден, защото винаги са с перфектен външен вид.

Дева – пристрастяване към кофеин

Хората, водени от шестия знак в зодиака, са с голямо аналитично мислене. Те са много внимателни и винаги мислят за това как другите да са добре. Но за да помагат на околните им е нужно нещо, което да им дава енергия. Девите не могат да започнат деня без кафе и до края му могат да изпият още няколко.

Везни – изолация

Представителите на тази зодия са добри дипломати, които не обичат конфронтацията. Те предпочитат да избягват конфликтите като се изолират настрани. Освен това се чувстват по-добре сами вкъщи, където намират хармония, отколкото сред тълпата от хора в някое заведение.

Скорпион – създаване на драми

Те са доста чепати характери, които често драматизират. У тях бушуват толкова страсти, че понякога им е трудно да запазят хладнокръвие. Много обичат да спорят и затова често влизат в пререкания.

Стрелец – любопитство

Хората с тази зодия винаги си поставят високи цели. Те са изключително любопитни. Обичат да посещават нови места и да слушат за историята им. Стрелците могат да изнесат истината наяве, защото нищо не може да остане скрито за тях.

Козирог – упоритост

Козирозите са много амбициозни и трудолюбиви. Имат силно развито чувство за отговорност. Наумят ли си нещо, ще направят всичко възможно, за да го постигнат. Причината е, че са прекалено упорити и не обичат провалите.

Водолей – аналитично мислене

Хората, родени под този знак са независими. Те държат на свободата си. Изключително интелигентни са и винаги взимат решение след като включат в действие аналитичния си ум. Много хора им се възхищават, но и ги смятат за странни птици.

Риби – прекомерна грижа

В тях се преплитат множество емоции. Ако някой има нужда от тях, те винаги ще му помогнат. Понякога са прекалено грижовни към близките си. Тяхната състрадателност често ги въвлича в заплетени ситуации.