IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 януари

18 януари 2019 06 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Важните срещи, пътуване, работа с държавната администрация е желателно да осъществите преди обед. В по-късната част на деня може да не намерите нужните ви хора. Не всички набелязани задачи ще намерят решение, но това не бива да ви обезкуражава. Отлагането на едно или друго мероприятие няма да ви върне назад.

Телец

През целия ден ще получавате интересни новини от приятели, познати, близки роднини. Ще ви зарадват, ще ви ентусиазират, но и ще ви разсейват. Не обявявайте работата си за готова без обстойна проверка и не се поддавайте на изкушения.

Близнаци

През целия ден може да се чувствате като „самотния бегач на дълги разстояния“. Ще се налага да се съобразявате с чуждо мнение или бързо да превключвате от една дейност на друга. Настроението ви също ще е нестабилно. Един от начините да избегнете грешки е да споделяте и обсъждате намеренията си с хората, на които имате доверие.

Рак

Събитията ще са по-динамични и по-колоритни от обикновено. Намалете инициативата и се включвайте в общите дейности. Идеите ви, колкото и интересни да изглеждат, няма да получат очакваната оценка на фона на общите емоции, така че не бързайте да ги оповестявате.

Лъв

Текущите рутинни занимания изобщо няма да ви затруднят, само може да ви отегчат. За решаването на някои лични проблеми, обаче, няма да сте съвсем сигурни в себе си. Имате нужда не толкова от съвет, колкото от подкрепа. Помислете кой от приятелите ви е бил в подобна ситуация, как е реагирал и вие какво сте го посъветвали. Ще е достатъчно, за да се освободите от съмненията си.

Дева

Не привличайте вниманието към себе си и не подчертавайте личните си заслуги. Запазете спокойствие, ако някой припише вашите постижения на някой друг. Наблюдавайте реакциите на околните. Съвсем скоро истината ще се разбере, а колегата ви ще изпадне в доста неприятна ситуация.

Везни

Има дни, в които не можете да прецените дали непрекъснато попадате в някакви „приключения“ или съдбата си прави шеги с вас. Част от днешните събития ще са странни. Разчитайте на интуицията си и не взимайте случващото се прекалено на сериозно.

Скорпион

Проявете активност и отстоявайте позициите си. С доста неща ще се наложи да се занимавате днес, но пък почти всичко ще се случва така, както сте го предвидили. Вечерта, след поредицата дребни успехи, настроението ви ще е оптимистично. Добър повод да създадете някакво развлечение за себе си и любимия човек.

Стрелец

Проявете сдържаност и не се опитвайте да се харесате на някой, който упорито привлича вниманието ви. Вместо да създадете добро впечатление може да предизвикате мнителност. Дръжте се естествено и залагайте на природната си привлекателност.

Козирог

Забравете за малко прословутия си перфекционизъм, ако искате да се справите с днешните задачи. Непрекъснато ще се трупат все нови и нови ангажименти. Част от тях няма да изискват чак такава прецизност, на която сте свикнали, така че не се вторачвайте в незначителни подробности.

Водолей

Сутринта ще ви съобщят приятна новина и денят ви ще тръгне с усмивка. И за да не се оплаквате от скука, непрекъснато ще се редуват нещо интересно, с нещо досадно. Част от работата ви ще бъде подложена на критика. Не възразявайте, а намерете начин да оправите нещата.

Риби

За някои свои проекти или намерения ще попадате буквално в „задънена улица“. Не се отчайвайте и не се отказвайте. Ако не може всичко да бъде направено наведнъж, разпределете работата на части и започнете с онези, които зависят само от вас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари