IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 януари

19 януари 2019 07 40

Какво вещаят звездите за тази събота

Източник: Pixabay

Източник: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

С нещо много важно ще се наложи да се заемете днес. Ще е свързано с дома, бита или семейството, но действията ви ще са ограничени от поредица правила, с които ще се наложи да се съобразите. Част от тях може да изглеждат доста нелогични и да ви създадат неприятни усещания, но независимо от всичко е по-добре да не се опитвате да ги заобикаляте. Ще си спестите време, а може би и средства.

Телец

Ще присъствате на някакъв конфликт, инцидент или друга неприятна ситуация. Няма да ви засегне пряко, но ще ви създаде тягостно усещане за безсилие. Внимателно преглеждайте документите, с които работите. Постарайте се да избегнете противоречията с колеги, роднини или съседи.

Близнаци

Проявете последователност днес. Правете нещата едно след друго, но не и едновременно. Ако се наложи да прекъснете работата си заради нещо спешно и срочно, то помислете доколко можете да получите финансова изгода от получения резултат.

Рак

Леко неопределена ще е ситуацията днес. От една страна ще трябва да сте пределно организирани, от друга на моменти ще се налага да се включвате и в чужди дейности. Разчитайте на опита и преценявайте събеседниците си. Ако установите, че са по-влиятелни от вас, постарайте се да избегнете противоречията.

Лъв

Не рискувайте и подхождайте към новите и недоизяснени предложения с умерен ентусиазъм. Не вярвайте на външни белези, търсете решенията в дълбочина. Неоснователни претенции на член от семейството може доста да ви ядосат.

Дева

Като цяло сте абсолютно наясно с целите си и начина за реализацията им, но независимо от всичко ще се натъквате на непредвидени препятствия. Не се отказвайте, във възможностите ви е да ги преодолеете. Прибързаните действия са противопоказни.

Везни

Намалете темпото и се въздържайте от препоръки към хората от обичайното си обкръжение. Нещо, което на вас ви изглежда правилно за тях може да се окаже неприложимо. В желанието си да помогнете ще си създадете неприятели.

Скорпион

Ако успеете да хармонизирате желанията с възможностите си не би трябвало да имате никакви проблеми. Бъдете внимателни по време на пътуване. Не всичко ще протича гладко, не са изключени прояви на агресия от страна на останалите участници в движението.

Стрелец

Ще попаднете в някаква много странна ситуация и ще ви е трудно да прецените как да реагирате. Спасението ви е в чувството за хумор. В никакъв случай няма да можете да извлечете полза от събитието, но ако не си навредите ще е постижение.

Козирог

Неприятна новина или поведение на непознат ще ви издразни още от сутринта. Не се самонаказвайте за това, че някой няма представа как трябва да се държи в обществото. Запазете спокойствие, ако искате да си свършите работата от първия път и да не се налага след време да коригирате стари грешки.

Водолей

Глас от миналото ще ви изненада. Ще се срещнете или разговаряте с личност, с която преди време сте били в доста близки, може би дори интимни отношения. Връщането към спомените няма да ви зарадва. Преценете обективно дали си заслужава да „възкресявате“ връзката.

Риби

Спазвайте правилата за безопасност, ако работите с механични или електрически инструменти. Бъдете особено внимателни, ако се налага да шофирате или работата ви е на височина. Съществуват предпоставки за травма, но е във възможностите ви да се предпазите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари