IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 януари

20 януари 2019 07 40

Какво вещаят звездите за тази неделя

Източник: Pixabay

Източник: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Темата на вчерашните ви занимания ще е актуална и днес. Не са изключени спорове у дома, свързани с идеи за интериора или промяна разпределението на общата територия. Оставете крайното решение на близките си, отстояването на позициите може да ви излезе скъпо.

Телец

В случай, че сте намислили да пътувате нанякъде, осигурете си максимално добро оборудване и екипировка. Не отказвайте на покана на приятели да им гостувате. Ще им помогнете да разрешат сложен техен проблем.

Близнаци

Плановете на близките ви ще са в противоречие с вашите. Не се опитвайте да ги контролирате. Ако им дадете свобода, ще я осигурите и за себе си. Намалете контактите. Малко уединение ще ви се отрази добре.

Рак

Не се включвайте и не провокирайте конфликти. Занимавайте се с дейности, изискващи точност, сръчност и прецизност. Не стойте дълго време на открито и бъдете особено внимателни, ако се налага да шофирате.

Лъв

Настроението ви е нестабилно и сте прекалено чувствителни. Дори дребна закачка, изречена без никаква умисъл може да ви засегне. Общувайте само с близките си. Дори да избухнете, те ще ви простят.

Дева

Не приемайте чужди грижи твърде лично. Едно е да влезете в ролята на добър слушател, съвсем друго е да се изживявате като добрата самарянка. Ще се окаже, че събеседникът ви доста е „украсил“ проблемите си и ще се почувствате употребени.

Везни

С каквото и да се захванете в началото на деня ще го направите добре. Резултатите ще ви окуражат, но независимо от тях не е желателно да експериментирате с късмета си и да се занимавате с дейности, от които нямате понятие, просто за да разберете дали ви бива или не.

Скорпион

Интересни преживявания предстоят днес. Даже събитията, които първоначално възприемате като негативни ще се окажат полезни за вас. Може да не са свързани с подобряване на материалното ви положение, но ще са добър и приложим опит.

Стрелец

На преден план ще излязат тревоги, свързани със семейството или любимия човек. Единственият начин, по който ще можете да участвате е да възприемете фактите такива, каквито са и да търсите конкретна помощ за конкретни дейности. Ако става дума за авария опитайте се да ограничите доколкото е възможно материалните щети.

Козирог

Проявете сдържаност спрямо познат, който много държи да ви разкаже кой какво мисли за вас. Дистанцирайте се, това е опит да ви въвлекат в интрига. Ако все пак се изкушите да изслушате тирадата и след това се почувствате нервни и напрегнати, то сърдете се само на себе си.

Водолей

Спомените ще продължават да нахлуват в мислите ви. Склонни сте да се обвинявате за стари грешки или да си разработвате варианти от типа на: а какво щеше да стане ако… Постарайте се да излезете от този затворен кръг докато е време, за да не изпаднете в дълбока депресия.

Риби

Изненадващо посещение на стар приятел ще се отрази прекрасно на настроението и самочувствието ви. В съвсем лек и непосредствен разговор ще обсъдите идеите, затрудненията и съмненията си. Всяка дума, казана от събеседника ви ще е гарантирано полезна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари