IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 21-27 януари

21 януари 2019 09 50

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 21-27 януари, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Никак няма да ви е скучно през тази седмица. Първоначално с помощта на приятелите ще осъществите някаква своя отдавнашна идея и ще се почувствате много доволни. Ще е свързана с автомобила или битовото ви устройство и ще ви принуди да направите допълнителни разходи, които скоро ще успеете да възстановите. На работното място обстановката ще е в рамките на очакванията ви. Освен за текущата работа ще се наложи да отделите време и за стара или сгрешена задача, за която ще ви хрумне оригинално решение и ще можете да я „вкарате“ в действие. Противоречията с близките ще загубят остротата си.

Телец

Новостите ще са в две области: на работното място и у дома. Ще се случат без особени затруднения от ваша страна и ще са доста ползотворни. В професионалната сфера е вероятно да участвате в някаква форма за дистанционно обучение или да повишите познанията си по друг начин. Новата информация ще промени възгледите, преценката ви и в известен смисъл начина на работа. За радост на близките си ще решите да промените и част от ежедневните предпочитания, свързани с хранене, спорт, свободно време. Усилията ви да „преборите“ вредните навици ще бъдат посрещнати с истински ентусиазъм. Положителният ефект ще забележите първо върху външния си вид, а скоро и върху настроението.

Близнаци

Важните събития в началото на седмицата ще са свързани с финансите ви. Много е възможно да ви поканят за участие в събитие с широк социален отзвук и значение. Помислете доколко ще повлияе на служебното ви положение преди да се съгласите. Ако освен доброволното ви лично присъствие се изисква и парична вноска под каквато и да е форма за вас ще е по-добре да се дистанцирате. На работното място благодарение на умната ви и навременна намеса ще се разреши остър конфликт още в момента на назряването му. Избягвайте контактите с хора, излъчващи негативна енергия. В случай, че това съвсем не е възможно, отделяйте поне четвърт час за медитация вечер.

Рак

Без особени сътресения ще минат следващите дни. Преживяванията ви ще са свързани предимно с неформалните ви интереси. Предстоят контакти с интригуващи личности, споделящи вашите виждания и начин на живот. След разговорите с тях е много вероятно да намерите решение на сложна ситуация, свързана с децата ви или други близки роднини, по-млади от вас. Ще установите, че има компромиси, които си заслужават и че правилата, колкото и да са доказали полезността си, не могат да са вечни. Ще спечелите уважението на познат (колега или съсед), който неведнъж е търсил начин да ви злепостави.

Лъв

Желанието ви да напреднете във всички посоки едновременно може да се окаже губеща тактика. Прекалената активност ще получи по-скоро негативна оценка, така че овладейте ентусиазма и действайте с умерено темпо. Излишно е да се товарите с прекалено много задачи. Обстоятелствата ще ви принудят да отложите част от тях и може да се почувствате недоволни от себе си. В края на седмицата ще разберете, че всичко, което се е случило е във ваша полза и всъщност сте „изтеглили дългата клечка“. Избирайте преки пътища към целите си и бъдете директни. Опитите ви да „заобиколите“ фактори, които преценявате за рискови, всъщност ще ви забавят. Преодолейте страховете си.

Дева

Ако замисляте някакви промени в каквато и да е област можете да започнете подготовката им. През тази седмица е желателно да сте особено внимателни, наблюдателни и предпазливи по отношение на контактите си. Въздържайте се от изблици на откровеност в разговорите си, обмисляйте реакциите и контролирайте емоциите. Имайте си едно наум, че ви наблюдават, при това с не много добро око. Някои теми за дискусия може да са неприятни, но е по-добре да не ги отлагате. Подгответе се психически, че очакваните от вас приходи ще се забавят, може да претърпите и дребни материални загуби. Не прекалявайте с разходите и не си позволявайте удоволствия, които не са ви по джоба.

Везни

Безобидно на глед събитие ще ви припомни случка от миналото. Наслагвайки и свързвайки фактите може да събудите стари съмнения спрямо любимия човек и да ви обхване силна ревност и безпокойство. Не спотаявайте подозренията си. Опитайте се да ги обсъдите, за да разтоварите съзнанието си от угризенията и недоверието, които ви измъчват. Колкото по-бързо се справите с личните тревоги, толкова по-добре ще се почувствате. Финансовото ви положение е нестабилно. Обмисляйте задълбочено необходимостта от всяка покупка. Ограничете се на този етап само с разходите за ежедневни нужди. За по-скъпите предмети координирайте мнението си с това на близките и се придържайте към колективното становище.

Скорпион

Прословутата ви мнителност силно ще се активира през тази седмица. Непрекъснато ще се натъквате на някакви препятствия на работното място, у дома, че даже и по време на пътуване. Напълно е по силите ви да се справите, така че не „търсете под вола теле“ и не си внушавайте, че някой умишлено ви пречи. Ще ви е много по-лесно, ако анализирате дребните детайли. Те ще ви подсказват правилната реакция. За идеи, които не се получават от първия път може би още е рано. В края на седмицата ще имате повод да се усмихнете. Ще получите новини, а може би и покана за среща от приятели или роднини, с които от доста време сте прекъснали контактите си. Не отказвайте, преживяването ще е неповторимо.

Стрелец

Важните събития ще са свързани с професионалния ви статус. Възможно е да намерите интересни оферти за нова работа. Опитайте се да проучите условията индиректно чрез познати. За окончателното решение се доверете на интуицията си. Не правете нищо под натиск от близките или осланяйки се на чуждо мнение. Водещият ви мотив не трябва да е заплащането, а възможността за стабилизиране на позициите и разширяване на възможностите за развитие. На моменти напрежението ще се покачва. Заниманията със спорт, разходка сред природата или предпочитано културно развлечение ще ви помогнат да се разтоварите. Не го ли направите може да засегнете някого с груба дума и дълго време след това да съжалявате.

Козирог

Сравнително спокоен, но много полезен за вас период. Ще можете да се похвалите поне с две постижения. От една страна безбурното ежедневие ще ви извади от личната апатия и ще разполагате с малко повече свободно време. Усещането, че няма закъде да бързате ще ви подтикне към размисъл, самоанализ, ще ви помогне да се преборите със самите себе си, да осъзнаете грешки, които пречат на напредъка ви и да си изградите схема за избягването им. Ще се почувствате много по-уверени в себе си и ще сте в състояние да направите първата крачка за изглаждане на стар конфликт, който ви е неприятен. Прекратяването на враждата ще има двоен ефект. Ще ви освободи от чувството за вина и опонентът ви ще признае верността на ваше твърдение, което дълго време е отричал.

Водолей

Заетостта ви постепенно, но устойчиво ще се покачва. Независимо от всичко е задължително да се съобразявате с възможностите си и да не се натоварвате с повече, отколкото можете да си позволите. Както психическата, така и физическата умора през тази седмица може да предизвикат изключително неприятни ефекти като разсеяност, небрежност, конфликтност. Интересни ще са събитията, свързани с личния ви живот. Някой упорито ще се опитва да привлече вниманието ви, ще демонстрира откровен интерес към вас и ще търси начин за сближаване. Не бързайте, ако все още не сте във връзка. Този флирт със сигурност не е шансът на живота ви. Ако пък вече имате до себе си любим човек, идеята да не се хвърляте в любовни авантюри не само не е добра, ами си е направо вредна.

Риби

Поредица благоприятни обстоятелства ще ви помогнат да напреднете със занимания, които до момента са кретали едва-едва. Причината е, че вие като цяло ще промените подхода си към тях и метода на работа и ще извлечете полза от някои потенциални възможности. Проявете постоянство и практицизъм без да стигате до нездравословна упоритост. Присъщо за вас е да сте умерени и тактични, но на моменти поведението на хората от обичайното ви обкръжение ще ви изважда от обичайното спокойствие. Простете им незнанието, неумението и други банални пропуски. Направете каквото трябва вместо да си губите времето с безплодни критики и коментари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари