IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да изберете парфюм според зодията? (1 част)

28 януари 2019 15 50

На близнаците подхождат по-свежи аромати

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Случвало ли ви се е да вървите по улицата и да харесате парфюма на някого, който минава покрай вас? Някои хора са запленени от силните аромати и с тях не остават незабелязани. Други пък предпочитат по-свежите и леки миризми, които не се натрапват твърде много.

Ако искате да купите парфюм за подарък, обмислете добре тази идея. Причината е, че всеки има свой вкус и е трудно да го уцелите от първия път, освен ако не го познавате много добре. Има някои миризми, които могат да предизвикат неприятни емоции, главоболие или замайване.

Едно от нещата, които ще ви помогнат в избора, е какви аромати подхождат на всяка зодия:

Овен

Хората, родени под този знак, обожават да правят планове, но невинаги успяват да ги осъществят. Ръководят се от девиза: „Винаги напред!“. Овните обичат гладиоли и лалета, което показва, че те харесват по-силните аромати. Колкото по-остри са, толкова по-добре за тях. Овните искат да бъдат забелязани и тези аромати като мускус, пипер и смирна ги привличат.

Телец

Телците обичат да живеят в хармония с околния свят. Не обичат да излизат от зоната си на комфорт. Когато са сред природата, се зареждат от зеленината и песента на птиците. Техният сезон е пролетта, затова им прилягат по-сладникавите и нежни аромати. Голяма част от тях си падат по цитрусовите. Обожават сандалово дърво, бергамот, жасмин, амбра.

Близнаци

Те обичат да грабят от живота с пълни шепи. Много са активни и им харесва да изпробват нови неща. Момината сълза и розите са сред любимите им цветя. В тази връзка ще ги зарадвате с тоалетна вода с аромат на роза или парфюм със свежи нотки. Близнаците предпочитат по-леките аромати, защото те подобряват настроението им. Най-много харесват миризмата на индийско орехче, маточина, нарцис и кориандър.

Рак

Този воден знак има свое любимо местенце, където се зарежда с енергия и релаксира. Такова може да бъде морският бряг или любимият басейн. Ето защо парфюмът за него трябва да му навява летни спомени и да „стопля“ душата му с хубави емоции. Може да бъде с аромат на лотос, лилия, канела, ванилия, касис и други.

Лъв

Хората с тази зодия имат голямо его. Един парфюм за тях не е достатъчен. Те трябва да имат поне 2-3 наситени аромата, с които да излязат навън и привлекат вниманието. Ако един ден са с един парфюм, на другия задължително го сменят с нов. Биха им допаднали аромати като амбра, тубероза, канела, карамфил, пачули, розмарин и други.

Дева

Представителите на тази зодия вършат всичко с разум. Те обожават цветята и отглеждат най-различни вкъщи. Интересуват се от по-сладки и екзотични миризми. Избират си парфюми, в които задължително има аромат на някое цвете. Готови са да дадат повече пари, но да имат по-качествен парфюм. За тях потърсете нещо с миризмата на мимоза, сандалово дърво, имортел, липов цвят и други растения.

Останалите четете утре в Tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари