IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Годината на Жълтата Земна Свиня: Плъх

20 февруари 2019 15 50

Какво трябва да знаем за тази година?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Хората, родени в годината на Плъха са целеустремени, знаят какво искат и как да го постигнат. Обмислят действията и отстояват интересите си.

Те са подредени, акуратни, но понякога и педантични, което често е повод за проблеми в отношенията.

За тях годината ще е сравнително спокойна. Ще има и проблеми, естествено, но ще са преодолими. Възможности за изява няма да липсват, а дали ще се възползват е въпрос на личен избор и инициатива.

Печелившата стратегия е да участват равнопоставено в екипната работа и да се освободят от инерцията. Напредъкът ще е свързан с усилия.

В годината на Земната Свиня е желателно да се замислят за слабите си места, за вредните си навици и да се опитат да се справят с тях. Основен фактор за успех е спазване на правилата и искреност в общуването.

Някои решения ще са трудни, а родените в годината на Плъха прекалено детайлно премислят действията си и от стремеж към прецизност може да пропуснат изгодни сделки.

Желателно е да се въздържат от излишни разходи, да отделят финансови запаси и да следят редовно състоянието на сметките си. Липсата на финансова дисциплина ще навреди на отношенията.

Семейните представители на знака няма да променят съществено динамичния си стереотип. Онези от тях, които няколко години си мечтаят за дете най-после ще станат родители.

Необвързаните ще се наслаждават на любовни емоции, но ще са по-скоро мимолетни емоционални връзки без сериозни ангажименти. В интерес на истината, за повечето от тях създаването на семейство няма да е основна цел.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари