IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Месечният ви хороскоп за февруари

1 февруари 2019 09 40

Какво вещаят звездите за следващите 28 дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Предлагаме ви месечен хороскоп за февруари 2019, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Отделете достатъчно внимание за семейните и битови задачи. Работата и парите са важни, но ако мислите само за тях може да загубите нещо, което ви е далеч по-ценно. На работното място ще имате по-висока натовареност от обикновено, възможно е да ви изпратят и в командировка. В състояние сте да се справите, ако си създадете оптимална организация. Ново запознанство ще е свързано с допълнителни приходи, които ще получите в края на месеца. Околните ще ви помагат в случай на нужда, но разчитайте предимно на себе си. Имайте предвид, че колегите ви наблюдават не само работата, а и поведението ви, бъдете умерени.

Телец

Ще се наложи да положите повече усилия от обикновено, за да постигнете целите си през този месец. Ако сте на ръководна длъжност вслушвайте се в предложенията на сътрудниците си. Ще ги мотивирате, ако покажете, че държите на мнението им. Не налагайте принципите си на всяка цена, понякога отстъпката е по-ефективна от заповедта. Ако пък се стремите към кариерен напредък, то помислете за самообучението и повишаване на квалификацията си. Финансовото ви положение е леко нестабилно, намалете разходите. Не обсъждайте идеите си за перспективни дейности, конкуренцията ви наблюдава. Придържайте се към прости методи на работа, ще спестите време. В края на месеца не е изключено да получите допълнителни приходи. Няма да са много, но ще ви дойдат навреме.

Близнаци

С професионалните задачи ще се справите даже по-бързо от обикновено. Концентрация не ви липсва, идеи – също. Не е препоръчително за обвързаните представители на вашия знак да се забъркват в любовни авантюри. Ще придобият публичност и постоянната ви връзка може да завърши с гръмка раздяла. Не е изключено да получите изгодно предложение за нова работа, върху което си струва да се замислите. Ще дойде неочаквано и от човек, с когото се познавате съвсем отскоро. Командировките (ако имате такива) няма да завършат с очаквания резултат. Не разчитайте на допълнителни приходи, ако получите такива ще е въпрос на чиста случайност.

Рак

Опитайте се през този месец да се занимавате с различните направления успоредно. Ще напреднете с професионалните си проекти и успехът няма как да не ви окуражи. Както колегите, така и шефът ще ви удостоят със заслужено признание. Не приемайте твърде ентусиазирано предложенията за промяна на длъжността или работното място. Разполагате с достатъчно време за обмисляне на решението си, използвайте го за да няма след време изненади. Изразходвайте финансите си отговорно. Личните и любовни отношения ще са спокойни за семейните и нееднозначни за онези представители на вашия знак, които все още не са във връзка или са заедно съвсем отскоро. Не форсирайте събитията и не правете нищо против убежденията си.

Лъв

Проблемите през този месец, доколкото ги има, ще са свързани с финансите ви. Въздържайте се от непланирани разходи и не се поддавайте на изкушението да похарчите пари за покупка, просто защото някой от познатите ви има същото. В края на месеца може наистина да ви се наложи да направите допълнителни харчове за уреждане на битов проблем или за здравето на някого от близките ви и е желателно да имате запаси. Две ваши желания ще се осъществят през този месец. Да промените професионалния си статус и да се запознаете с личност, която от доста време ви привлича. И двете събития ще се случат с чуждо съдействие от хора, на които имате доверие, но независимо от всичко е желателно да сте предпазливи.

Дева

Подхождайте смело към реализацията на собствените си идеи, независимо че част от тях може да ви подействат плашещо. В състояние сте да направите, каквото сте си наумили, защото вие сте изключително прецизни и дълбокомислени. Обстановката на работното място ще е сложна, но благодарение на опита и влиянието ще стабилизирате и позициите, и материалното си положение. Не е изключено да стартирате нови проекти. Огледайте внимателно хората от обкръжението си преди да го направите, преценете кои от тях ще са ви полезни в новата работа и се опитайте да спечелите вниманието им. Не е изключено да се наложи да предприемете пътуване на далечна дестинация, което леко да разклати финансовото ви положение. Няма да е фатално, а и в края на месеца е вероятно да получите приход от предишна работа или предплащане за следваща. Изразходвайте ги по предназначение, а не за развлечения.

Везни

Важните събития ще са свързани с работата и бизнеса. Ще изникнат непредвидени възможности да участвате в инициативи, свързани с повишаване на образованието и квалификацията ви, след което ще можете да приложите на практика наученото. Даже колеги, с които принципно не сте в добри отношения, ще се възхитят от новите ви умения. В определени случаи може да се наложи да демонстрирате и лидерските си умения. Обмисляйте решенията си детайлно, за да не сте атакуеми от критики. Не отказвайте, ако ви предложат да отидете в командировка към края на месеца. Задачите, които ви възлагат няма да ви затруднят, а ще са свързани с допълнителни приходи. Търговският ви нюх през този месец не е особено силен, така че не се занимавайте с уреждане на лични сделки.

Скорпион

Всичко ново и непознато през този месец ще ви е привлекателно. Енергетиката ви е стабилна и ако контролирате изблиците на емоции през този месец бихте могли да постигнете повече от собствените си очаквания. Не се опитвайте да правите няколко неща едновременно. Ще сте по-ефективни, ако прилагате нови методи на работа. Ще ги разучите и ще се запознаете с диапазона на възможностите им. Наблюдавайте поведението на колегите. Ще забележите, че някой от тях упорито се опитва да ви намира грешки и да ги прави публично достояние. Не създавайте открит конфликт, нямате полза от подобна „популярност“. В средата на месеца може да се наложи да подпомогнете финансово някой от близките си. Направете го, но без да надценявате възможностите си.

Стрелец

Ентусиазъм и творческо вдъхновение не ви липсват, но енергетиката ви е леко нестабилна. През този месец не е желателно да надценявате физическите и психическите си възможности. Ще ви възложат допълнителни задачи, свързани с делови срещи и пътувания на кратки дестинации. С каквото и да се захванете ще го направите по най-добрия начин, след което ще получите стимулиращо финансово възнаграждение. Ако сте си наумили, че искате да смените работата значи е време да повишите квалификацията си. Представителите на вашия знак, имащи творчески професии ще се радват на добри възможности за изява. Ще напреднат стремително, но не бива да се главозамайват от успехите си.

Козирог

Събитията през този месец ще „събудят“ борбения ви дух. Ще се наложи да отстоявате позициите си както на работното място, така и у дома. Не залагайте на познати схеми, реагирайте според обстоятелствата и така, както ви подсказва интуицията. Единственото нещо, което ще получите без особени усилия са парите, с които ще разполагате, но към тях е препоръчително да се отнасяте икономично. Преценете възможността за малки инвестиции с бърза възвръщаемост. Не е изключено да попаднете на изгодна имотна сделка, която след известно време да повиши цената си или да ви даде възможност за стартиране на собствен бизнес. Не позволявайте на колегите да напредват за ваша сметка. Изразявайте мнението или недоволството си в момента, в който прецените нечие действие за погрешно и не давайте възможност да ви въвличат в интриги. В края на месеца ще получите покана за гостуване извън страната или покана за участие в инициатива за собствена сметка. Възползвайте се.

Водолей

Съвсем непредвидено за вас през този месец стар конфликт с приятел или роднина ще намери своя логичен завършек при това почти без участието ви и по начин, по който няма да изпитате ни най-малко чувство за вина. Принципно на представителите на вашия знак чувството за вина не им е присъщо, но понякога се случва. Работата ви ще получи висока оценка, но тъй като малко или много ще е плод на колективни усилия, не забравяйте да отбележите и участието на колегите. Така ще ги мотивирате да работят с още по-голямо желание в следващата задача. Финансовото ви положение е стабилно, но не е желателно да давате пари назаем. В края на месеца може да се наложи да направите допълнителни разходи, но да не разполагате с достатъчно средства. Не прибягвайте до бързи кредити. Потърсете съдействие от близки роднини и се опитайте да си наложите „финансов борд“ по отношение на ежедневните харчове. Съвсем скоро ще сте благодарни на самите себе си.

Риби

Най-много внимание през този месец ще изискват семейните проблеми, но ще се справите, защото близките ви ще са склонни да се съобразяват с мнението и да следват препоръките ви. Необвързаните представители на вашия знак може да започнат нова връзка или да продължат някоя съвсем фриволна, оформена през лятото. Със сложните професионални задачи ще се справите благодарение на нечия намеса. Колега или шефът ви ще проявят солидарност и ще подскажат варианти, за които не сте се досетили. В крайна сметка, работата ви ще получи висока оценка, но не е желателно да се възгордявате от похвалите. Мислете за следващите стъпки, споделяйте предложенията си и обсъждайте грешките. Така ще покажете най-доброто от себе си пред всички, на чието мнение държите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари