IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 4 февруари

4 февруари 2019 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Творческите ви търсения, свързани с непозната дейност ще завършат успешно. Изказванията ви са аргументирани и ще спечелите подкрепа, но не се опитвайте да манипулирате околните. След кратко пътуване ще ви хрумне идея за печеливша инвестиция.

Телец

Началото на деня ще е напрегнато. Разногласията между околните ще ви разсейват и не е изключено да допуснете грешка. Не приемайте предложение за допълнителна работа, ако не е обвързано с допълнително заплащане. Не купувайте каквото ви се иска, а каквото можете да си позволите.

Близнаци

Въздържайте се от импулсивни постъпки и случайно изпуснати изказвания, които може да навредят на отношенията ви. Ще се справите с важна задача, прилагайки оригинална идея и ще се почувствате изключително доволни. Не следвайте чужди съвети по финансови въпроси.

Рак

Първите няколко неща, с които се захващате няма да удовлетворят изискванията ви за краен резултат и най-вероятно ще ви развалят настроението. Не се отказвайте. Сменете заниманието и след време направете втори опит. Ще направите точно това, което искате, стига да не позволите на песимизма да ви оплете в мрежите си. Не се натоварвайте с повече работа, отколкото сте в състояние да свършите.

Лъв

Част от заниманията ви няма да са свързани с ясни указания и ще се наложи вие да създавате правилата. Подхождайте предпазливо и бъдете готови, че не всички ще приемат предложенията ви с разбиране. Ще си спестите неприятности, ако разчитате на писмени, а не на устни инструкции. Най-после ще пристигнат парични постъпления, които сте очаквали преди време.

Дева

Ще се наложи да отделите време за стари проблеми, които ще създадат известно напрежение, но ще се справите. Реакциите на околните на моменти също ще са непредсказуеми и тревожни. Създайте график за дългосрочните си планове. Не се отзовавайте на случайни предложения за съвместна дейност.

Везни

Не е изключено да попаднете в малко сложна ситуация, свързана със спор между няколко противопоставящи се помежду си групи. Не разпилявайте силите си и не се опитвайте да изгладите противоречията. Работоспособността ви не е много висока, така че не се преуморявайте. Финансовото ви положение на този етап е стабилно и ще остане такова, ако не прекалявате с харчовете.

Скорпион

Прозорливи сте и ще забележите факти, които са ви убягвали. Свързани са с близък приятел или роднина, който има нужда от помощ, но се безпокои да помоли. Ще имате възможност да докажете професионалните си умения. Ако се наложи да направите допълнителни разходи съвсем скоро ще ги възстановите.

Стрелец

Сравнително спокоен ден, ако не се включвате в конфликтни ситуации, каквито около вас ще има. Някои служебни задачи няма да се получават достатъчно добре. Запазете присъствие на духа и прегледайте още веднъж ресурсите си. Ще откриете проблема. Откликвайте на молба за финансов заем, само ако сумите са малки и сте сигурни, че ще ви ги върнат.

Козирог

Проявете сдържаност, ако усетите, че някой упорито се опитва да спечели доверието и благоразположението ви. Мотивите на човека са неискрени, свързани с лична изгода. Професионалните задължения ще са повече и свързани с обещание за допълнително заплащане, което няма да получите веднага. Не подписвайте окончателните условия по търговски сделки.

Водолей

Плановете ви, каквито и да са, ще претърпят отклонения, което не бива да ви смущава. Част от целите ви са твърде амбициозни и изискват повече време за реализация, не ги стартирайте днес. Постарайте се да довършите служебните задачи в рамките на работното време, не оставайте до по-късно. Не угаждайте на капризите на децата си, ако са свързани с непредвидени разходи.

Риби

Нееднозначни преживявания предстоят днес. От една страна ще получите висока оценка за работата си, но от друга интуитивно може да усетите завист от страна на колегите. Не отдавайте прекалено значение нито на едното, нито на другото. Приемете ги като нормален елемент от ежедневието, за да не се налага да се борите с противоречивите си чувства. Действайте с умерено темпо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари