IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво да подарите на Свети Валентин според зодията (2 част)

5 февруари 2019 15 50

Стрелците очакват вълнуващо преживяване

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Остават броени дни до Деня на влюбените. Много хора очакват празника с нетърпение, защото обичат да правят романтични жестове към половинката си. 

Астролозите са на мнение, че зодиакалните знаци имат различно отношение към розите, сърчицата, вечерите на свещи и въобще отбелязването на 14 февруари. 

Ако искате да изненадате приятно партньора си, поинтересувайте се какво харесва той, прочетете и дневния хороскоп за двамата, за да се ориентирате как да планирате самия празник. 

След като ви дадохме няколко идеи какво да подарите и как да изкарате с първите пет знака от зодиака, ето и останалите: 

Дева: Изненада на работното място 

Обикновено Девите не показват, че харесват празника, но те са емоционални личности и тайничко се надяват да ги изненадат с нещо, макар и малко. За да ви се получи, до последно лъжете, че сте заети за празника, като накрая ги изненадайте на работното място. Така ще се почувстват специални. Относно подаръците, Девите са практични. Не биха се зарадвали на керамична фигурка със сърца, а по-скоро ще харесат нещо, което могат да използват в ежедневието си. 

Везни: Романтична вечеря в луксозен ресторант

Везните определено обичат романтиката и Свети Валентин. Няма да имат нищо против да прекарат празника на място, което не посещават всеки ден. Изберете някой изискан ресторант, от който се вижда целия град. Може да ви струва цяло състояние, но това ще бъде оценено подобаващо от представителите на тази зодия. При подаръците заложете на лукса - дизайнерска брошка, копчета за ръкавели, скъпо бижу, специална табакера ...

Скорпион: Гореща нощ в спалнята

Докато хората под определени знаци държат да прекарат 14 февруари на навън, други предпочитат да се отдадат на забавления у дома. Такива са Скорпионите. Те са изключително страстни и може да прекарат цяла вечер в леглото, похапвайки ягоди, пиейки шампанско и правейки див секс. Що се отнася до подаръците, бутилка отлежало вино, книга за Камасутра или някакъв предмет, свързан с ваш майтап, ще им допадне. 

Стрелец: Пътуване

Стрелците искат да опитват нови и нови неща. Те постоянно са в движение и може да ги изненадате с романтично пътуване до дестинация, която не са посещавали. Те обичат природата, така че ще оценят уюта и спокойствието на вила в планината. За тях споделените емоции с половинката са най-големия подарък, затова не се тревожете за материални неща, а помислете как по-запомнящо се да изкарате на Свети Валентин. 

Козирог: На кино 

Хората, родени под този знак, са романтици. Те очакват много на този празник и понякога остават разочаровани. Особено жените трябва да бъдат поглезени с червени рози, шоколад, шампанско. Ходенето на кино ще допадне на Козирозите, ако филмът е свързан по някакъв начин с вашата връзка. Причината е, че те са доста сантиментални. Иначе подарък от сорта на албум с най-хубавите ви снимки през годините или диск с клип на вашите любими моменти, ще разтопи сърцето им. 

Водолей: В комедиен клуб 

Те обичат да се забавляват и няма да се разсърдят, ако ги заведете на комедийно шоу, в което се осмиват ролята на мъжа и жената в една връзка. Водолеите носят на майтап и биха се чувствали в свои води на подобно събитие, защото често се майтапят на тема в стил "Мъжът и жената интимно" и обикалят из заведенията през нощта. А за подаръците смело може да купите билет за някое театрално представление, техника като мобилен телефон, смарт гривня за ръка или предмет с колекционерска стойност. 

Риби: Романтика в джакузито 

Хората, ръководени от този знак, обичат да ги глезят. Така да се каже, те "ще са в свои води", ако релаксират в топъл минерален басейн или джакузи. Изненадайте ги с някоя спа процедура или почивка и заедно се отдайте на романтика. Рибите могат да стоят с часове във ваната, около която са запалени ароматни свещи. Иначе за подаръци подберете нещо, което ще им носи хармония, например камъни или статуетки по фен шуй, бижута, диск с релаксираща музика, някой любовен роман. 

Какво да подарите на Свети Валентин според зодията (1 част)

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари