IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Характеристики на зодиите според декадата на раждане (2 част)

22 февруари 2019 15 50

Ранните Риби са романтици, късните – изпълнени с енергия

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Всяка зодия покрива около 30 дни от годината. Астролозите делят всеки знак на 3 декади, тоест периоди от по 10 дни. Те смятат, че декадите много по-точно и подробно определят потенциала и характеристиките на всяка една от зодиите.

В първата част на статията ви показахме по какво се различават представителите на първите шест зодии, според периода, в който са родени. Тук можете да прочетете и за вторите шест знака в зодиака:

Везни

Първа декада: 23 септември – 2 октомври

Везните, родени през първата декада, са очарователни, фини и харизматични личности. Те обичат света на лукса, красотата и блясъка. Тези хора успяват да пръскат очарованието си сред своя социален кръг и обикновено са център на вниманието. Те доброволно отговарят на чувствата на другите. Това са творчески личности, които обичат да изследват новостите. Те са романтични и доста влюбчиви хора.

Втора декада: 3 октомври – 13 октомври

Везните от втората декада очароват другите по-скоро със своята интелигентност, макар че и на тях не им липсва голям магнетизъм. Те са последователни в реализирането на своите намерения. Това са спокойни, умерени натури. Във всички отношения, било то професионални или лични, тези хора търсят хармонията. В същото време те са доста независими и мразят да бъдат ограничавани.

Трета декада: 14 октомври – 22 октомври

Везните от третата декада са пълни с енергия и с апетит за един по-пълен и интересен живот. Те постоянно търсят нови идеи, нови начини и нови насоки. Те мислят рационално и си правят точни заключения. Имат лидерски заложби. Те не могат да постигнат така желания баланс, ако не усещат одобрението на другите. Тези хора никак не са наивни, но все пак твърде много се стремят да се харесат на околните.

Скорпион

Първа декада: 23 октомври – 1 ноември

Родените през първата декада Скорпиони са най-точните представители на този знак. Това са силни личности, които признават традиционните принципи и ценности. Хората могат лесно да намерят в тяхно лице доверен приятел и/или ментор, стига никога да не си позволяват да ги излъжат. Тези Скорпиони са потайни и рядко показват явно своите чувства. Те много обичат да контролират действията на другите.

Втора декада: 2 ноември – 11 ноември

Скорпионите от втората декада се раздават повече за своите близки. За тях е удоволствие да посвещават своето лично време на другите. Те обичат да дават съвети, тъй като инстинктивно знаят как да помогнат на човека отсреща. За тях човешките взаимоотношения са от съществено значение. Романтичната им връзка е основен приоритет за тях. Тя трябва да бъде изпълнена със страст, романтика, любов.

Трета декада: 12 ноември – 21 ноември

Скорпионите от третата декада са хора, които буквално могат да омагьосат обкръжението си със своя вътрешен свят. Те имат огромен личен чар и са свръхчувствителни. Те са големи идеалисти и са готови да се борят за своите ценности и принципи докрай. Техните чувства са много интензивни и доста натрапчиви понякога. Тези чувства оказват силно влияние върху действията на човека, роден през тази декада.

Стрелец

Първа декада: 22 ноември – 1 декември

Стрелците от първата декада искат да разберат универсалните истини и идеи за света. Те имат нужда животът им да бъде пълен с приключения и изненадващи ситуации. Ранните Стрелци много лесно очароват другите със своя голям оптимизъм и със силната си мотивация за нови познания. Тези хора са енергични, интересни и честни. Те имат свободен и независим дух, който е и доста неспокоен на моменти.

Втора декада: 2 декември – 11 декември

Родените през втората декада Стрелци са най-активните инициатори в своята социална група. Те никога не изчакват – просто действат. Те са смели и лесно преживяват и преминават през най-трудните житейски ситуации. Готови са да отстояват докрай своята позиция. Като партньор, приятел и колега този Стрелец заслужава доверие. Трудно е да го накараш или да го убедиш да направи нещо, защото той обича да действа по свой собствен начин.

Трета декада: 12 декември – 21 декември

Стрелците от третата декада са големи приятели, които ще ви забавляват, ще проявяват разбиране към вас и винаги ще са готови да ви утешат в труден момент. Те имат богат жизнен опит в повечето сфери на живота и затова могат да ви предложат ценни уроци. Тези хора са щастливи да споделят своите впечатления от света с другите. За тях любовта е свързана най-вече със страстта – те слушат поривите на сърцето си.

Козирог

Първа декада: 22 декември – 31 декември

Козирогът от първата декада е отговорен и надежден човек. Той живее в съответствие със собствения си ритъм и с принципите, в които вярва. Той е съвестен и последователен човек. Този Козирог е склонен да поставя граници на своите чувства. Той усеща кога трябва да спре и кога трябва да продължи да преследва своите цели. Когато се влюби истински, този човек показва на половинката си съвсем друго свое лице.

Втора декада: 1 януари – 10 януари

Козирогът от втората декада определено е по-мек и по-уравновесен от Козирозите от другите две декади на този знак. Той е по-доверчив и не е чак толкова скептичен като другите. Той си пада малко индивидуалист и умее да се радва на моментите, които прекарва сам със себе си. Готов е да направи всичко за своето семейство, което е приоритет номер 1 в живота му. Този човек трудно изразява емоциите си – по-скоро го прави чрез действия.

Трета декада: 11 януари – 19 януари

Козирогът от третата декада е човек, който може да се похвали с изключителна интелигентност. Той с невероятна лекота се адаптира към новите обстоятелства и към новите хора, които среща по пътя си. Този Козирог вярва истински в своите идеи и мечти и ги преследва докрай. Той обаче не е фантазьор и си поставя реалистични цели. Той е здраво стъпил на земята човек.

Водолей

Първа декада: 20 януари – 29 януари

Човекът Водолей от първата декада може да се похвали с изключително проницателен ум. Това е творческа натура, с голям интелект. Този човек умее да води интересни разговори и като цяло има страхотно чувство за хумор. Този Водолей се интересува от почти всичко, той живее така сякаш съдбата го провокира. Привлича промените. Той е топъл и отворен към обществото, но малко студен към близките си. Цени твърде много личната си свобода.

Втора декада: 30 януари – 8 февруари

Водолеят от втората декада е най-мотивиран, амбициозен и енергичен. Той лесно печели симпатиите и съчувствието на околните. Този човек искрено изразява това, което мисли, дори понякога е твърде прям в своите намерения и изказвания, и без да иска може да обиди човека отсреща. В любовта той никога не губи контрола над ситуацията. Той е обран в емоциите си и също понякога изглежда студен и отдалечен.

Трета декада: 9 февруари – 18 февруари

Водолеите от третата декада са хуманисти. Това са хората, които най-много познават и разбират човешката природа. Тези личности имат способността да създават стабилни отношения, както професионални, така и приятелски. Те са романтични натури и големи мечтатели. Също така те са големи оптимисти, които не се отказват никога от очакванията си за лично щастие и благоденствие.

Риби

Първа декада: 19 февруари – 28 февруари

Рибите от първата декада са много състрадателни. Винаги са готови да защитават по-нещастните, по-малките и по-беззащитните. Те са отлични анализатори и наблюдатели на човешкото поведение и безпогрешно разбират другите. Буквално предвиждат мотивацията и поведението на човека отсреща. Те имат отлична памет и са интуитивни. Това помага и на личния им живот, и на кариерата им. Те са добри приятели, но са много приятни събеседници и когато са в кръг от непознати. Те са непоправими романтици.

Втора декада: 1 март – 10 март

Рибите от втората декада имат невероятно въображение. Понякога са на границата с илюзията, смесвайки реалността със страната на мечтите и фантазиите. Тези хора са благословени с артистичен талант. Те без най-малка съпротива изразяват най-скритите си емоции. Тези хора търсят хармония в живота си и избягват конфликтите. Чувствителни, деликатни хора, но в същото време са силни и непобедими. Тези Риби са склонни да се поддават на страстите си.

Трета декада: 11 март – 20 март

Рибите от третата декада са много мотивирани да действат и да бъдат проактивни. Те не чакат знак от съдбата, за да предприемат действия в търсене на лично щастие. Те са изпълнени с енергия и вълнение. Тези хора са в постоянно движение и постоянно въвеждат нови идеи в живота си. Те са откриватели. Понякога целите им са невероятно трудни за постигане, направо нереални. Те са мислители, които обаче се ръководят от сърцето си. За любовта, те са готови да направят много.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари