IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 11 февруари

11 февруари 2019 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще ви е трудно да вземете решение за част от професионалните си задачи. Не бързайте, заемете се с онова, с което можете да се справите. В ранния следобед ще получите подсказка за правилната посока на действие. Въздържайте се от сексуални контакти с личност, която познавате отскоро.

Телец

Реагирайте активно на дискусиите, които се оформят на работното място. Може да не ви е интересно и предварително да знаете правилните отговори, но никой не бива да разбере това. Покажете присъствието си, за да не ви обвинят в мързел и пасивност. За личните и в частност любовните отношения, разчитайте на интуицията си.

Близнаци

Не е изключено да получите новини отдалече, свързани със стара сделка, застрашена от прекратяване. Не се паникьосвайте, преценете спокойно всички „за“ и „против“ и не забравяйте, че при затваряне на една врата се отваря друга. Ако сте във връзка не кръшкайте заради едното разнообразие, тайната ви ще бъде огласена.

Рак

Абсолютно изненадващо може да получите малка сума като бонус за свършената до момента работа или приятен подарък. Не отказвайте, но и не го обсъждайте с колегите си. Приемете го като вид поощрение и оценка, която сте длъжни да защитите. Ако сте си насрочили любовна среща въздържайте се от разговори, регламентиращи отношенията ви.

Лъв

Ще възложат сложна задача на по-млад колега, който ще потърси съдействието ви. Не отказвайте, но и не правете нищо „задкулисно“. Съгласувайте действията си с шефа и поискайте официално разпределение на работата, за да участвате и в разпределението на заплащането. Някои факти ще се отразят зле на настроението ви, не го апликирайте върху любимия човек.

Дева

Освен обичайните занимания на работното място ще се обсъждат и нови проекти. Ударението ще падне върху разпределението на функциите между участниците в колектива. Не се задълбочавайте твърде много, днес нищо няма да получи окончателно решение. Ограничете контактите, дори романтичните.

Везни

В началото на деня ще се чувствате леко разсеяни, ще ви е трудно да се занимавате с дейности, изискващи точност. Прегледайте недовършените си задачи и потърсете нестандартни решения за най-трудните. Едва ли ще стигнете до краен резултат, но ще сте направили първата крачка. Въздържайте се от каквито и да било промени, свързани с любовните отношения.

Скорпион

Единственото условие, което ви е нужно, за да направите каквото сте си наумили е да си създадете добра организация. Разпределете оптимално времето си между професионални и семейни задачи. С вторите ще се справите лесно, ако привлечете към тях близките си и им гласувате доверие. Ще се отрази положително и на отношенията с любимия човек.

Стрелец

Колегите ви ще очакват от вас да се намесвате активно във всяка стартирана дейност. Не ги разочаровайте, но и не изоставяйте собствените си ангажименти. Търсете допълнителна информация за решения, за които не сте сигурни. Всичко ново, което научите ще ви бъде от полза. Не отговаряйте на намек за нова любовна връзка.

Козирог

В началото на деня може да ви изненадат с предложение за подготовка и участие в състезание или някаква надпревара на тема различна от професията ви. Не отказвайте, ще е по-скоро забавление, отколкото сериозна битка. Ще се запознаете с нови хора от бранша, които след време ще са ви полезни. Ако сте необвързани може да пламне и любовна искра.

Водолей

Всичко, което зависи от личната ви инициатива ще се получава много по-добре и много по-бързо. Ако се налага да участвате в екипни занимания направете го, но през втората половина от деня. Не очаквайте незабавни резултати, по-важно е колегите да не ви обвинят в пасивност и липса на интерес.

Риби

Време е да дадете ход на идеи, изискващи повече време и усилия. Като първа стъпка можете да ги представите в най-общи щрихи пред шефа си или бизнес-партньори. Ще ги заинтригувате и ще си осигурите съгласие за първоначално финансиране. Ако сте имали любовни отношения с някого от участниците е по-добре да се дистанцирате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари