IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Годината на Жълтата Земна Свиня: Змия

11 февруари 2019 15 50

Какво вещае 2019?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Независимо че хората, родени в годината на Змията са с доста „труден“ характер, те не са във вражда със Свинята. Хората Змии са сдържани, мъдри, строги, дистантни, но случва се и коварни. Умни са, обаятелни, с тънко чувство за естетика и аристократично поведение. Взискателни са и към себе си, и към околните. Потайни са, мислят бързо, реагират точно и подсъзнателно предизвикват уважение към себе си.

Целенасочени са, със силна интуиция, но почти никога не обсъждат плановете си. Не са склонни да рискуват, но не биха се подвоумили да манипулират партньорите си в своя полза.

В началото на годината хората Змии ще трябва да се справят с трудности, които са на дневен ред още отпреди това. Да не се надяват на бърз напредък и да не се главозамайват от успехите. Да се въздържат от прояви на високомерие и скъперничество. Вероятно ще се наложи да помагат на свои по-млади роднини или да се погрижат за тях. Колкото са по-всеотдайни в тези си занимания, толкова по-лесно ще постигат целите си в последствие.

През втората половина от годината темпото ще е умерено. Резултатни ще са дейностите, в които освен старание се влага творчество и въображение. Не бива да се действа с измама и нечестни методи. Ако работата, с която се занимават не ги удовлетворява в този период може да помислят за промяна на работното място или за допълнителни източници на доходи.

Проблемите на работното място, доколкото ги има, ще са по-скоро от морален характер, защото хората Змии обикновено са единаци, но много обичат да „си бутат носа“ навсякъде и по този начин си създават неприятели. Предпочитат да работят самостоятелно, което има един недостатък. Ако допуснат грешка, няма на кого да разчитат за съдействие.

За труда си хората Змии ще получат равностойно, а в някои случаи и по-високо възнаграждение. Ще успеят лесно да приложат на практика своите уникални, в известна степен ексцентрични проекти. Ще имат възможност да отделят финансови запаси, а ако възнамеряват да инвестират то печелившите им вложения ще са в недвижими имоти и повишаване на образованието.

Хората Змии, които вече са семейни трябва да се преборят с ревността си, ако искат да запазят семейството. Да коментират откровено подозренията си и да проявяват повече доверие към половинката си. Затрудненията им ще са свързани с възпитанието на децата, ако имат такива. Сблъсъци между поколенията ще се случват често, ще е нужно много търпение и отстъпки, за да се постигне разбирателство.

Несемейните ще се обвържат, само ако са готови да променят част от възгледите си в името на любовта. Ако все още не са, ще си останат сами и през тази година. Интересното е, че ще спрат избора си на личност, която почти непрекъснато е гравитирала около тях, но през повечето време не са имали никакви общи теми на разговор.

Не всичко ще е „по мед и масло“ във връзката им, но като се има предвид колко очарователни и интуитивни са хората Змии, дребните им недостатъци ще останат на заден план.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари