IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Годината на Жълтата Земна Свиня: Маймуна

14 февруари 2019 15 50

Какво вещае 2019?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Хората, родени в годината на Маймуната са умни, ловки и изобретателни. Мислят бързо, аргументират решенията си, но са избухливи и понякога си противоречат. Могат да проявят способностите си буквално във всяка сфера, но това донякъде е „нож с две остриета“, защото раздвояват вниманието си и оставят част от работата недовършена. Хората Маймуни са най-отявлените любители на приключения. Емоционални са и се чувстват в свои води, ако всичко около тях „ври и кипи“.

Не са особено последователни в отношенията си. Нерядко това вреди на работата им.

В годината на Земната Свиня ежедневието на хората Маймуни ще е доста по-безбурно от обикновено. Много е вероятно още в началото на периода някои от тях да се обвържат семейно.

На работното място събитията ще са динамични. Възможности и предложения за промяна ще има, но хората Маймуни трябва задълбочено да се запознаят с условията преди да направят окончателната крачка. Част от офертите ще са заблуждаващи, а оттам съответно и неизгодни. Втората половина от годината ще е малко по-спокоен период, изключително подходящ за самоусъвършенстване и отказ от лошите навици.

Напредъкът на хората Маймуни зависи от реалното им старание, а не от уменията им да популяризират постиженията си. Следващият важен фактор за бърз напредък е добрата организация, подреденост и последователност. Усилията трябва да се насочват към една цел и да не се разпиляват до постигането ѝ, което е гаранция за солидни финансови приходи. Хората Маймуни трябва да се въздържат от взимане на заеми и прояви на разточителност в годината на Земната Свиня. Да оперират с парите си с грижата на добър стопанин, ако искат да си осигурят стабилни доходи.

Не всичко ще се получава от първия път, но това не бива да е повод за отчаяние за хората Маймуни, напротив трябва да ги мотивира и амбицира. Кардиналните решения трябва да се обмислят многопластово, за да се избегнат фатални грешки.

Може да изглежда странно, но за хората Маймуни една от най-спокойните сфери ще е любовната. Емоции няма да липсват, но отношенията ще се развиват бавно и предвидимо. За необвързаните, които са си поставили за цел да създадат семейство е препоръчително да не са прекалено настоятелни, а да се съобразяват деликатно с желанията на партньора си.

Противоречията на семейните хора Маймуни ще са свързани не със силата на чувствата им, а с някои дразнещи битови проблеми. В такива моменти умението им да приемат с чувство за хумор всяка ситуация и присъщият им оптимизъм ще се окажат изключително полезни, а универсалното решение е регулярно да си осигуряват почивка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари