IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Годината на Жълтата Земна Свиня: Глиган (Свиня)

17 февруари 2019 15 15

Каква ще бъде 2019?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Чувствителност, грижовност, предпочитание към удобствата, това са част от характерните черти на хората, родени в годината на Свинята. Те са уравновесени и отзивчиви. Умеят да създават полезни връзки и да ги поддържат. Отрицателните им черти са черногледството, склонността към самосъжаление и липса на самочувствие. Преувеличават затрудненията, представят си най-лошия възможен резултат и могат с часове да драматизират на тази тема.

Типичните представители на този знак често изпадат в меланхолия и апатия, от които не са в състояние да ги извадят никакви увещания и успокоителни думи. Успокояват се само ако са сигурни, че са се справили с поредния вселенски (според тях) проблем. Мисълта за постижение е в състояние трайно да ги окуражи.

В никакъв случай не може да се твърди, че хората родени в годината на Глигана са слабохарактерни. Напротив, могат да направят много, за да отстоят принципите и да защитят ценностната си система. Положителните им черти, комбинирани с настоятелност им позволяват да си осигурят стабилно материално състояние, което могат и да споделят, но само с най-близките си, с подбран кръг предпочитани от тях личности.

Хората-Глигани са много трудолюбиви и в своята година ще постигнат очакваните успехи във всички практикувани от тях сфери на живот. Най-плодоносни ще са дейностите, свързани с дома, семейството и избора на подходящо място за живот.

В началото на годината хората-Глигани няма да са много ентусиазирани и ще действат с неравномерно темпо, на пикове и спадове. Ще им е нужно известно време, за да си изработят подходящ ритъм и да свикнат да се придържат към него. Едно от важните условия за напредък е да следват правилен режим на работа и почивка, при което почивката да е активна, свързана с разширяване на кръгозора и повишаване на интелектуалното ниво.

Професионалният напредък и материалното обогатяване ще са следствие от последователна и качествена работа. По-особеното през тази година е, че хората-Глигани ще получават заплащането за труда си почти едновременно със завършване на поетите ангажименти, че те ще определят цената за труда си и тя ще е значително по-висока.

Хората-Глигани са ценители на удобствата и вкусната храна и мисълта, че ще могат да си ги осигурят ще е за тях съществен стимул.

Важно е да се каже, че възможности ще има, но ще има и опасности. Първо, част от заниманията ще са свързани с риск, който хората-Глигани трябва много аналитично и предпазливо да преценяват. Колкото и да са добре материално не бива да обсъждат възможностите си и да ги излагат на показ. Даването на пари назаем и всякакви други финансови „услуги“ са абсолютно нежелателни даже към най-близки роднини и приятели. Не само няма да ги върнат, но може да навредят на доброто име на заемодателя. Финансовата дисциплина също е задължителна, а проявите на разточителност абсолютно забранени.

Семейните хора-Глигани ще получат шанса да се сдобият със собствено жилище или друг недвижим имот, за който отдавна си мечтаят. Дори да е имало някакви противоречия в семейството новата придобивка и грижите около нея ще сплоти членовете.

Представителите на този знак, които отдавна са във връзка, но все още не живеят заедно или не са я оформили юридически най-после ще се решат на тази важна стъпка при това с абсолютното убеждение, че точно така трябва да бъде. Не е изключено като „награда за смелостта“ домът им да се огласи от детски плач дори без да са го планирали.

Необвързаните ще се оформят в две групи. Такива, на които им е все едно дали имат някого до себе си или не и такива, които ще се опитват да съкратят максимално периода от запознанството до венчилото. И за едните, и за другите препоръката е да са по-отговорни и да не се „състезават с времето“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари