IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как различните зодии подкрепят близките си (1 част)

23 февруари 2019 15 15

Астрология и съпричастност

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Всички ние искаме да се чувстваме подкрепяни и обичани, особено от нашите партньори, от членовете на семейството си и от приятелите си. Когато не чувстваме подкрепа от близките си ни е много по-трудно да се борим за това, в което вярваме.

Човек може да усеща физическа, емоционална и/или психологическа подкрепа, или комбинация от трите. Но когато става въпрос за зодии и за това как всяка от тях показва подкрепа на близките си, то начините са доста различни.

Някои знаци са много по-съпричастни към хората, които обичат, други пък подкрепят близките си по един демонстративен начин, трети пък изразяват подкрепата си дискретно с внимателен жест, например.

Ето и как представителите на първите шест зодии изразяват своята подкрепа към важните хора в живота си:

Овен

Представителите на този знак обикновено са много заети и често забравят да отделят достатъчно време за хората, които обичат. Когато обаче се досети, че трябва да подкрепи свой близък човек, Овенът го прави доста демонстративно. Той искрено обмисля какво може да донесе благополучие на неговия близък и го мотивира да вземе правилните решения в живота си.

Телец

Телецът подкрепя близките си, като показва уважение и признателност към тях. Той ги засипва с подаръци без причина, само и само за да им покаже, че мисли за тях. По принцип Телците са благодарни, че имат в живота си хора, които ги обичат и ценят, и затова никога не биха отказали подкрепата си на тези хора и не биха ги оставили сами в труден момент.

Близнаци

Близнаците показват своята подкрепа, като внушават на близките си по-голямо самочувствие и ги карат да вярват повече в собствените си възможности. Те ги насърчават да излязат от зоната си на комфорт и да опитат нови неща, в името на успеха. Близнаците умеят да правят страхотни комплименти, които наистина звучат искрено и повдигат духа на близките им.

Рак

Ракът е един от най-съпричастните знаци в зодиака. Той винаги е готов да положи усилия в името на близък човек. Ракът се гордее с хората, които обича и ги насърчава да се опитват да достигнат пълния си потенциал. Ракът е много грижовен и обикновено близките му се чувстват подкрепяни и обичани винаги.

Лъв

Лъвът показва своята подкрепа чрез лоялност и доброта. Той ще се появи в точния момент на точното място, ако трябва да помогне на свой близък. Лъвът е готов дори да мине в сянка и да отстъпи центъра на вниманието на своя близък, ако знае, че това ще го зарадва или че това е нещо важно за другия човек.

Дева

Девите показват подкрепата си към своите близки, като гледат да са им полезни по някакъв начин. Ако имате нужда от помощ, вашият приятел от зодия Дева ще се отзове веднага с услуга, чрез някакъв вид грижа, със съвет или с някаква инициатива. Девите са щастливи да помагат на хората, които обичат и го правят абсолютно безкористно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари